Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

so what the fuck

JAK WYCHOWAC SOBIE FACETA? POMOCYYY!

Polecane posty

mam problem moj facet jest nieposluszny... jestesmy oboje w jednym wieku (18) ale czasami wydaje mi sie ze on ma 15 lat jego teksty sa nie na miejscu sa dziecinne i wcale mnie nie bawią..!!! powtarzalam mu to wielokrotnie poniewaz nie jestesmy ze soba krotko 1,5 roku!mowi ze dobrze bla bla bla a tymczasem okazuje sie ze jak groch o sciane pozatymm....coraz bardziej zaczyna mnie denerwowac tym ze zbyt duzo czasu poswieca swoim kolega i uwaga MECZĄ!! zygac mi sie chce jak to slysze a jak mu to wypomina to on stwerdza ze ja ciagleee mam do niego pretensje!! poowoli wysiadam;/.. co zrobic?

Gość jak to jestttttttttttttttttttt
nieposluszny???:O:O a co to pies ze ma ciebie sluchac??:O i to chyba nic dziwnego ze facet lubi ogladac mecze??? zwiazek nie polega na tym zeby on byl ci posluszny:Ozwiazek polega na partnerstwie zaufaniu i na kompromisach:O

Gość cxc
sluchaj małolata :P, dorosnij wpierw. Bo milosc to akceptowanie tez wad partnera, a nie zmiana jego zachowania wg wlasnego widzi-misie. Kapejszyn?

So what the fuck, twój facet powinien zachowywać się wobec ciebie poważnie, powinien czynić cię ważniejszym elementem swojego życia niż są jego koledzy i mecze, wreszcie powinien umieć cię słuchać i zawsze uwzględniać twoje zdanie. Jeżeli tego nie potrafi, to znaczy że nie dojrzał jeszcze do związku z kobietą. W każdym razie nie do poważnego związku. Pytasz jak go wychować ? Cóż, wychowuj go tak jak byś wychowywała 15-letniego chłopca...albo się z nim rozstań.

CXC, jeżeli wiesz że u twojego partnera coś jest wadą, to powinnaś działać na rzecz zmienienia jego osobowości na lepszą. Akceptowanie złych zachowań jest złe z wychowawczego punktu widzenia i źle świadczy o tobie.

Gość górnik
No nie dziwne, ze nie dojrzal do powaznego zwiazku. W tym wieku z dziewczynami spotyka sie tylko na bzykanko.

Gość jak to jestttttttttttttttttttt
wiec zwracam honor... jesli on odwoluje spotkanie z powodu meczu to hmmmm... ake nie mozecie ogladnac razem??;) a c do spotkan z kumplami to porozmawiaj z nim o tym jesli on czesciej z nimi spotyka sie niz z toba to rzeczywoiscie nie fair.. ale musicie dojsc do jakiegos kompromisu

co odwiedzam kaffe to zdaje mi się że poziom obniża się z miesiąca na miesiąc :O wypierdalaj do nauki dziecko, kupa nauki przed tobą, tej z książek jak i życiowej 🖐️

Gość fdgfdsgdf
mózg se wytrenuj głupia pizdo

Gość effela
no faktycznie poziom z miesiaca na miesiac coraz mniejszy...ostatnie dwa posty....co to ma byc wyganiacie do nauki...a jak widac wam tez brakuje wychowania i kobiecej reki....strzelilabym przez leb jednego i drugiego za takie slowa....troche wychowania dzieci...a co do pytania 18stki to poprostu chlopak nie dorosl jeszcze do zwiazku...skoro woli kolegow a tak wczesniej nie bylo to cos sie popsulo w waszym zwiazku..moze juz sie znudzil....moze za bardzo mu matkujesz musisz podjac inne kroki do jego zmiany pozdrawiam

Gość najpierw skoncz szkole
na studiach szukaj chlopaka - nie wczesniej!

Gość seetrsaetrdta
BIJ GO AZ SIE NAUCZY POSLUSZENSTWA NIE WIDZE INNEJ OPCJE POZA TYM TRZEBA BYC SILNIEJSZYM OD OSOBY KTORA CHCE SIE USTAWIC ;)