Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

ale to Ty decydujesz, czy ważna na tyle, że chcesz:) już nie wspomnę o tym, że słowa powinno się zawsze dotrzymywać;)

Gość DArth VEjder
po prostu nieopatrznie obiecałem i głupio tak teraz się złamać

Gość DArth VEjder
nie gniewam się:)

przecież mówię, że jak obiecał, to powinien dotrzymać... ale jak nie dotrzyma słowa, to powiem o nim: typowy facet;) więc jeśli chce być dla tej dziewczyny kimś więcej niż typowy facet... to Jego decyzja... sorry, DArth VEjder, że tak o Tobie w 3. osobie mówię - ale wielką literą;)

Gość DArth VEjder
właściwie dla ścisłości należałoby powiedzieć Kobiety...

Gość ja...pije wieczorami i pić nie
chce.nie umie sie pozbierać.jestem żąlosna.rozstalam z sie facetm ktory mnie kocha,bo po alkoholu mi odpierdala.zaczynam miec wizje kużwa.i gośc w koncu nie w ytrzymał.mial dośc.i teraz pije bo mi smutno.i kuzwa kolko sie zamyka.dwa piwa i wystarczy zeby speirolic sobie zycie

Gość DArth VEjder
moze też powinnaś komuś obiecać?

Gość DArth VEjder
rozumiem. Nie tak łatwo mnie wystraszyć:)

Gość ja...pije wieczorami i pić nie
Stokrotka..rozwalam swoje życie na właśne życzenie.miałaś tak ,że bałaś sie otworzyc pocztę?bo ja tak..bo nie wiedziałam co po takich trzech piwach namieszałam.musiałam czekać dow ieczora żeby sie napić i przeczytać.paraoksalnie nikt by mnie namowił m\na alkohol w ciagu dnia.speiprzyałam swoj zwiazek.facet byl cierpliwy przez trzy lata. i przestał.i miał rację.teraz znalazałam sobie kolejny powod zeby otworzycpiwo do kompa.żenujące?no nie?

ja... - nie gniewaj się, ale to już nie jest zwykłe picie... może powinnaś się nad tym zastanowić? przemyśl to...

Gość DArth VEjder
wcale nie żenujące. Czasami życie daje kopa. Ja przez popieprzony związek wróciłem do Polski. I też czasem dochodzę do wniosku że to wszystko jest g..no warte.

ja... - ja też głupoty wyczyniam po pijaku. Ale sprawdzam je rano... nie po następnym pijaku... więc przepraszam za to kazanie:) nie macie pojęcia, ile ja durnych smsów kiedyś po 3 piwkach wysłałam do takiego jednego... do dzisiaj mi wstyd:)

Gość DArth VEjder
ja jestem:) czytam jak sobie miło rozmawiacie:)

1 poszedł ze swoją nową panią gdzieś... 2 mnie wczoraj zaprosił na kawę, więc nie zniknął, jak myślałam, ale nie wiem, co ta kawa miała oznaczać... jejku, to naprawdę ja stąd wszystkich wyganiam?????