Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a to feler...

zostalam wystawina do wiatru przez glupia babe!ale jestem zla

Polecane posty

jestem taka zła,wsciekla brrr,chodzi o lokal na Komunie Sw.tak bardzo pilnowalam tej daty bo wiem jak ciezko jest z wynajeciem lokalu.gdy ksiadz powiedzial termin zaraz wsiadlam do auta i pojechalam do wczesniej upatrzonej restauracji.ta baba (bo inaczej o niej nie moge napisac)zapisala mnie powiedziala co i jak i kazala za jakis czas przyjechac ustalic menu.Tak sie cieszylam ze mam juz lokal i moge spokojnie dziecko przygotowywac do KOmuni.wczoraj spielam sie i pojechala ustalic to menu i co slysze od tego babola ,ze ona cos przeoczyla i ktos inny wczesniej juz zarezerwowal!!!!myslalam ze ja udusze...wiec pytam sie tego gnoma,dlaczego odrazu nie zadzwonila przeciez mogla zadzwonic i poinformowac mnie o tej sytuacji!!!glupio sie usmiechnela ani przepraszam ani pocaluj...wczoraj i dzisiaj jezdzilam za lokalem i guzik wszystko zajete..zostalam na lodzie przez ta stara babe ..nienawidze jej !!!!!!!!!!

Gość ZALEZY ILE KOSZTUJE MEISZKANIE
kup smród w ampułkach i co jakiś czas rozdeptaj jej ampułkę przy barze :P

Gość gbhgr
mysle ze ktosladnie jej zaplacil, watpie ze to prawda co ci powiedziala,gdyby tak bylo odrazu by cie poinformowala i przeprosilam probowala znalezc rozwiazanie, mysle ze ona poprostu cie wykiwala!! tak nie mozesz tego zostawic,powinna poniesc konsekwencje...tak nie wolno, przez nia masz teraz niezle problemy, powinna o tym wiedziec i pomoc skoro sie"pomylila"

Gość odbiło ci czy jak
komunia to nic takiego, gorzej wesele!! :O :o idiotka - stara a głupia

Gość jejku masakra
a nie mozna tego przyjecia w domu zorganizowac? moze jeszcze orkiestre zamow i barmana zeby drinki serwowal