Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna dziewczyna

Jak sciagnąc klątwe

Polecane posty

Gość jasna dziewczyna

Jak w temacie, czy ktoś jest na kafeterii, kto potrafi sciagnąc klątwe. Ja podejrzewam, ze ktś na mnie ją rzucil. Wszystkie, powtarzam WSZYSTKIE moje zwiazki koncza sie nagle z dnia na dzien i to zazwyczaj wtedy kiedy jest naprawde dobrze. Wyprobowalam juz wszystkie mozliwe zachowania i nic. Mam 40 lat.

Gość jasna dziewczyna
no wiem, wiem.

Gość Morandii
jezeli nie popełnilas takich grzechów to nie masz klatwy GRZECHY WOŁAJĄCE O POMSTĘ DO NIEBA. 1. Umyślne zabójstwo 2. Grzech sodomski 3. Uciskanie wdów, ubogich i sierot. 4. Zatrzymywanie zapłaty pracownikom.

Gość jasna dziewczyna
była przyjaciółka, ale tak naprawde to moze byc no nie wiem ktokolwiek zwiazany w jakis sposob ze mna, moja rodzina, no nie wiem. Jedno wiem, wszystko konczy sie wg jednego scenariusza. Ja jestem racjonalna dziewczyna, ale to juz naprawde wyglada na jakies fatum

Gość Morandii
2 grzech to homosekualizm pedały lesby

Gość yyyyyyy.......
Jeżeli kiedykolwiek rozbiłaś czyjś związek świadomie i jakaś osoba w wielkim bólu życzyła Ci, żebyś też nigdy stałości w związku nie zaznała, to będzie ciężko, ale jest jeden sposób.

Gość jasna dziewczyna
Morandii z tym grzechm sodomskim, to nie wiem dokladnie o co chodzi i tych wymienionych nie popełniłam, ale przeciez ktos zły, albo zazdrosny moze na kogos taka rzucic. Ja pisalam tu o bylej zazdrosnej przyjaciółce, ale tez mialam jedno takie zdazenie w pracy z facetem, który nie adje mi spokoju juz przez wiele lat. Mianowicie jest to facet 11 lat starszy i zakochany we mnie. Wielokrotnie mi to sugerowal, a teraz iedy widzi, ze nie ma naprawde zadnych szans, nie dopuszcza do nie zadnych kolegów i zrobil cos takiego, co mnie przerazilo. Wyrwal mi wlosa z glowy, a potem za kilka dni zobaczylam go w malej antyramce z napisem : moja kochana i tu moje imie" !! I co o tym myslicie?

Gość DDA..
Morandii nie upraszczaj. grzech sodomski to też masturbacja

Gość jasna dziewczyna
yyyyyyy....... hmm byłam faktycznie przez jakis czas, ale bylam mlodziutka i naiwna z chlopakiem, ktory byl zonaty i naopowiadal mi, jak bardzo jego zwiazek jest nie udany. Wierzylam mu. Faktycznie potem spotkalam sie z ta jego zona i poniewaz obie bylysmy bardzo mlode dziewczyny, to doszlo do ostrej wymiany zdan, ale w tym momencie zakonczyl sie nasz romans, a ich zwiazek przetrwal. Napisz prosze Cie, co mam zrobic?

Gość jasna dziewczyna
masturbacja??? no to ja chyba juz jestem pograzona.

Gość to bardzo mozliwe
na mnie rzucila taka klatwe cyganka. I ja o tym wiem. I jest tak sam - poki ja nie pokocham jest ok. A jak ja sie zaangazuje to koniec. Klatwa brzmiala - ze zawsze bede sama, nigdy nie pokocham nikogo z wzajemnoscia... Bo jej kurka nie chcialam dac paru zlotych :O

Gość DDA..
to po prostu kościół uznał te grzechy za wołające o pomstę do nieba. Dla mnie to absurd.

Gość Morandii
2.homoeksualizm,anal,zoofilia

Gość DDA..
Morandii, poczytaj najpierw trochę, a potem się mądruj, hi hi.

Gość kakaja
jakoś nie wierze w klątwy.. moze dlatego ze takowej nie mam:D ale przeanalizujcie swoje zachowanie i zachowanie patrnerów.. moze coś się zmienia w waszym podejściu jak sie bardziej angażujecie, albo przyciagacie takich partnerów którzy chcą aby zdobywać kobiety a jak już to sie stanie to zwijają manele i w długą.. :D

Gość Morandii
nie madruje sie ale z tymi grzechami to prawda poznalem je niedawno nawet nie wiedziałem ze istnieja tzw grzechy wolajace o pomste do nieba wykorzystałem ten ostatni i sie sprawdzilo

Gość yyyyyyy.......
Jasna dziewczyno, przepraszam, to co napisałam wcześniej było żartem. To nie klątwa Ci przeszkadza, tylko twoja osobowość. Jeżeli dzieje się tak, jak piszesz, to prawdopodobnie sama podświadomie z jakiegoś powodu bronisz się przed trwałymi związkami. Być może poodem jest nieudany związek z tym żonatym chłopcem gdy byłaś młodziutka. Zostałaś wtedy oszukana i zraniona i podświadomie może czujesz lęk przed tym, że każdy facet jest oszustem? A może związek Twoich rodziców nie był udany? Dobry psycholog być może byłby w stanie Ci pomóc. 🌻

Gość klatwa klatwa
trzeba powiedzie 3 razy z pełna moca-klatwa nie wroci tam skad przyszła.amen

Gość klatwa klatwa
zrobiłam bład-oczywiscie niech wroci!

Gość kakaja
chyba tam miało być NIECH WRÓCI

Gość to bardzo mozliwe
Ja tez nie wierzylam... Zycie mnie przekonalo, ze to jednak prawda ;) W ogole o niej wczesniej zapomnialam. Dopiero pozniej dopasowlaam fakty.

Gość kakaja
a tam.. co to by było gdyby kazdy nasz wróg mógł rzucić klątwe.. aż strach myśleć..

Gość to bardzo mozliwe
nie kazdy... tylko cyganka. I nie byla moim wrogiem :O

Gość mama w kropce
zaklinaczka, czarownica, znam jedną, chcesz namiary?

Gość magiczna osemka
klatwa dzial wtedy gdy ktos przyjmie ja do swej podswiadomosci-80 proc.ludzi przyjmuje

Gość to bardzo mozliwe
ja nie przyjelam ;) Smialam sie z tego najpierw, potem zapomnialam... Po 15 latach dopiero sobie uswiadomilam, ze ona dziala :O

Gość kakaja
mimo wszytko jako mi się to nie widzi.. dla mnie po prostu miała talent wpływania na podświadomość człowieka.. albo coś złego się wydarza a my szukamy usprawieliwienia.. taka jest nasza natura.. coś bierze się z czegoś.. np.pech z klątwy :D

Gość magiczna osemka
nie wiesz czy twoja podswiadomosc nie przyjeła bo ona rzadzi sie swoimi prawami,to tak jabys miała kontrolowac bicie swego serca

Gość kakaja
ale z drugiej strony patrzeć.. np przepowiadanie przyszłości albo czytanie ze zdjęcia kto jest na co chory itp. pod lublinem jest taka znachorka czy jak ją tam zwą, zobaczyła fotke takiej dziewczyny i powiedziała ze ma poważną chorobe kobiecą i niech szybko idzie do lekarza. dziewczyna robiła cytologię i mamografię 2 razy w roku, dbała o siebie ale po tej wiadomości poszła do innego specjalisty. wyszło ze ma nowotwór szyjki macicy. na szczęscie jakies wczesne stadium i ją uratowali.. dzieci nei bedzie mogła mieć ale za to wygrała zycie.. i to wszystko dzięki znachorce i zdjęciu:D niesamowite, co?