Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasna dziewczyna

Jak sciagnąc klątwe

Polecane posty

Gość to bardzo mozliwe
nie wiem... ale jestem bniepodatna na reklame podprogowa, wiec istnieje duze prawdopodobienstwo, ze nie przyjela ;)

Gość jasna dziewczyna
yyyyyyy.......no wlasnie chodzi o to, ze sie nie bronie, bardzo chcialabym zeby mnie ktos pokochal, chcialabym byc zona i matka. Ale co nagle przychodzi taki dzien i ciach. Przykladów mam mnóstwo. No chociazby z ostatnich czasów kiedy szukam faceta przez randki internetowe. Tylko wysluchajcie mnie do konca, nie piszcie odrazu, ze w necie to wiadomo, bo to sa juz wyselekcjonowane w jakis sposob osoby, o ktorych napisze. A zatem taki ktos pisze jaka jestem idealna, ze takiej kobiety szukal, ze bardzo chaIalby mnie poznac. Ne ma przy tym podtekstow seksualnych, tylko naprawde chcec poznania, poznajemy sie wiec. Sa naprawde zauroczeni, ja tez, choc ostroznie i po odpisaniu na kolejnego maila, wiadomosc, sms juz nie dostaje odpowiedzi. KONIEC. Tak samo w zyciu. Nieraz tutaj czytam jaka ktos tam przeszedl trudna droge kiedy w koncu poznal ta swoja druga polówke, bo przezyl jedno, dwa rozczarowania uczuciowe. A co ma powiedziec taka osoba jak ja, ktora tych rozczarowan przeszla tyle, ze az trudno mi je policzyc i az tyle, ze juz nie potrafie cierpiec, kiedy konczy sie nastepny?

Gość to bardzo mozliwe
no wlasnie ;) Wiec tak salkiem nie mozna odrzucic zdolnosci paranormalnych niektorych osob ;)

Gość kakaja
ja ogólnie nie wierze w takie rzeczy i staram się znaleść jakieś wyjaśnienie psychologiczne ale ten przypadek zwalił mnie z nóg i zdezorientował zupełnie..

Gość jasna dziewczyna
mama w kropce a co to za osoba? Napisz prosze o niej coś.

Gość kakaja
jasna dziewczyna a moze rezugnują bo jak napisałaś nie ma podtekstów seksualnych..

Gość jasna dziewczyna
na poczatku takich nie ma. Juz dwie osoby jak kupilam mieszkanie [jedna z rodziny, druga nie, ale obie starsze] powiedzialy mi, no teraz jak juz masz swoje mieszkanie, to szybko wyjdziesz za maż. wiem, ze to glupie, ale de facto innym dziewczynom w ogole kazdemu pomogłoby to, tylko nie mi. Jak mowie, moglabym stanac na rzesach i nic.

Gość jasna dziewczyna
To jest nie wykluczone w sumie gregor ski, no ale jak wb tego sciagnac taka klątwe czy cokolwiek to innego jest?

Gość gregor ski
tego nie wiem, jeśli miałaś kogoś w rodzinie za kogo grzechy możesz Ty pokutować to może pomódl się za tę osobę, albo spróbuj z nią "porozmawiać "

Gość jasna dziewczyna
to strasznie trudno taka osobe znależć, no bo tak, ojciec od nas odszedl, wiec moze za jego grzechy, ktos tam jeszcze cos tam, a w sumie nie wiem moze to jeszcze w jakims innym pokoleniu.

Gość polemizująca llk
może po prostu musisz uwierzyć, że nie ma żadnej klątwy, że to Ty jesteś panią swojego losu i do tej pory trafiałaś na niewłaściwych facetów :)

Gość frejusa
Przekleństwo wypowiedziane w chwili złości to klątwa, która posiada ogromną moc i niemal zawsze się spełnia. Nie życz innym nieszczęścia, bo życzenia takie są jak klątwa i mogą przydarzyć się tobie, ponieważ twoje przekleństwa mogą powrócić wyrządzając tobie szkodę. Te słowa są ostrzeżeniem, lecz nikt obecnie nie bierze sobie tego głęboko do serca. A szkoda, ponieważ czasami niepowodzenia jakie tobie towarzyszą są życzeniami nieszczęścia które posyłałeś komuś innemu.

Gość jasna dziewczyna
frejusa ja swiadomie nikomu nie zycze nikomu niczego złego.

Gość kobieta raz
polemizująca llk to tez prawda :)