Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zocha-samocha

Do studentow turystyki i hotelarstwa!!!

Polecane posty

Hej!Moze wy drodzy kafeterjanie mi cos doradzicie...Niedawno zrezygnowałam z kierunku filologia angielska mimo ze bardzo lubilam ten kierunek , zrezygnowałam bo nie dawałam sobie rady z wiedza na tym kierunku...moze to moje luki jezykowe sie do tego przyczynily a moze co innego...Teraz stoje przed wyborem kierunku studiow nowych -zaocznych. Powiem krotko zadna scisla dziedzina mnie nie interesuje, wole kierunki humanistyczne.Zastanawaiam sie tez nad turystyka i hotelerstwem? mimo ze to nie jest b.humanistyczne ale lubie podroze i bede pracowac w hotelu jako recepcjonistka...Moze wiecie jakie sa przeciwskazania studiowania tego kierunku? Np wzrok , bo z nim nie jest rewelacja -tzn nie jestem slepa ...;D w sporcie jestem nawet spoko....I chciałabym sie dowiedziec jakie tam sa przedmioty ? teoretycznie wiem i jak wygladaja same studia na tym kierunku?Doradzcie mi drodzy mili....pozdrawiam i z gory dziekuje za wpisy ;*

Gość ja skonczylam tir w 2005
mogłabym ci dużo napisać, ale mi się nie chce :P może zadaj jakies pyt

Gość bez pseudonimubo po co
studia bardzo proste,sama rekreacja :classic_cool:

Czy osoba ktora ma wade wzroku wogole moze studiowac taki kierunek? Bo wiem ze zanim dostanie sie osoba na taki kierunek musi zrobic sobie badania lekarskie....No a ja chce to studiowac , tylko moj wzrok nie wiem czy mi na to pozwoli. ???Napisz jak wspominasz te studia co ci sie podobało a co nie? Jak wygladaja praktyki czy zaleza od specjalizacji? itd A ze łatwe studia to słyszłam hihi thx