Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermswer

jakie macie marzenie?

Polecane posty

Gość karolinnaja
własny kąt

Gość ugi bugi...............
srednie, szczesliwie zareczony, i zakofany :o slub, dzieci...... kurwa 😡, nie wiem komu ten zegar biologiczny bije 🖐️

Gość moja mam jest kudłata
zjesc serniczek z lodowki

lec nie młoge!bom na djecie

chetnie lizne kutasa jezorem :classic_cool:

Gość przykre...
chcialabym miec swoje , male mieszkanko, ktore moglabym sobie ladnie urzadzic...ale jeszcze dluuuugo nie bede takiego miec:(

Gość prozaicznetypowe dla miss
zeby wszyscy ludzie byli szczesliwi,zeby zapanował pokoj na swiecie i usmiechy zagosciły na twarzch ludzkosci

Gość ejbisi
Hmm... mam dużo takich małych marzeń, np. skończyć wreszcie studia :P ale ogólnie to jestem bardzo szczęśliwa/szczęściara :)

Gość prozaicznetypowe dla miss
i zebym robila wiecej lodow od algidy 🖐️

Gość do kogo piszesz
przestałam marzyć:-o

Gość salamandra plamista
Miec mieszkanko i kupe kasy żeby je ładnie zrobic. Męża i maleństwo :)

Chciałabym wziąć ślub w małym, drewnianym kościółku z moim najukochańszym Mężczyzną na świecie i założyć pełną rodzinkę, i być już ZAWSZE z nią..:) Wierze, że się spełni:) i życzę Wam aby Wasze marzenia też się pospełniały;) A jeszcze mam takie małe marzenie, związane z dzisiejszą przygdą która mnie spotkała, mianowicie szła z zakupami starsza pani i przechodziło obok niej mnóstwo ludzi, wyraźnie widać było, że jest zmęczona. Mimo tego, że przeszło kilkunastu chłopaków, żaden z nich nie zapytał czy jej nie pomóc. W związku z powyższym nawiązałam z tą panią kontakt wzrokowy, uśmiechnęłam się po czym spytałam, czy jej nie pomóc z tymi zakupami. Zgodziła się i pomimo tego, iż się spieszyłam wzięłam od Niej jedną reklamówkę i niosłam, była niesamowicie ciężka ale ja byłam młodsza więc wzięłam też drugą, która była jeszcze cięższa od poprzedniej. Idąc tak z tymi tobołkami;) ta starsza pani zaczęła opowiadać mi o swoich wnukach i dzieciach:) No więc w związku z powyższym życzę wszystkim aby umieli dostrzec osoby, którym można pomóc. Bo każdy może się znaleźć na ich miejscu i chyba nikt nie chciał by zostać sam wtedy. Kolejna lekcja, która mnie czegoś nauczyła naprawde każdemu życzę takiem \"lekcji\". Może to śmieszne ale czuję takie spełnienie:) Dziękuję za uwagę;):D