Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exross

czy ta sukienka

Polecane posty

Mam takie pytanie: czy taka suknia nadaje się na wesele koleżanki? Do tego szal w kolorze spódnicy.

daj spokój, ile lat można te same fasony nosić? załóż coś lżejszego.

Jejku no sorki, ale te wdzianko niz gruszki ni z pietruszki .Naprawde poszukaj coś innego jak koleżanka radzi.

to juz niemodne, może pożycz coś od koleżanki, fason niemodny już dawno, bordowa spódnica .. nie bardzo, radzę pożycz coś

może poszukaj czegoś takiego lekkiego, długiego. zalezy też jaką masz figurę.

Wybieram się na poważne zakupy. Muszę znaleźć coś, co dobrze ukryje fałdkę po niedawnej ciąży. Troszkę jeszcze zostało. Polatam po sklepach i znajdę. Dzięki dziewczyny.

To może długą ,ale odciętą pod biustem i o prostym fasonie ,lekko rozszerzoną na dole .

Ryjekkk - chyba właśnie taka będzie najlepsza. a tymczasem lecę spać, bo raniutko do pracy. Jeszcze raz wielkie dzięki 🌻

taa cos lzejszego byloby lepsze w miare prosta sukienka rozszerzana na dole troche i zaznaczona pod biustem;moze z marszczeniem

http://www.allegro.pl/item451059164_jd_fashion_sukieneczka_elegance_leo.html#galleryhttp://www.allegro.pl/item451059164_jd_fashion_sukieneczka_elegance_leo.html#gallery a ta ostatnia to taka najbardziej bo pod biustem rozpływa sie lekko http://www.allegro.pl/item451059164_jd_fashion_sukieneczka_elegance_leo.html#gallery.Jednak jak masz problem z brzuszkiem to możesz założyć majtki ściągające i pierwsze dwie też byś mogła mieć .

Gość ryjekkk ty masz chyba
50 lat skoro podobają Ci się takie sukienki :-o Dla młodszych osób tragedia :-o

Gość carmenn
sliczne s ate japan style. tylko ze to juz na bardzo szczupla dziewczyne jak cos bo na juz ciut kraglejsza bedziebrzydko wygladalo. wiec niewiem jak tam autorka tematu

Latałam po sklepach i wynalazłam kilka fajnych sukienek. Jak znajdę w necie to wkleję linki. Jeszcze nie wiem na co się zdecyduję, ale po przymiarkach mam już pewien obraz. Carmen - po ciąży bardzo szczupła nie jestem, bo brzuszek troszkę wystaje. Ale w bieliźnie modelującej nie jest źle.