Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam siły do siebie

Wyklnijcie mnie...

Polecane posty

Więcej pewności siebie, podkreśl swoje walory fajnymi ciuchami, zadbaj o włosy i subtelny makijaz, bierz kumpele i do miasta, zdziwisz się ilu fajnych, wolnych facetów spotkasz:)

skoro z Tobą był i nadal ma na Ciebie ochote oznacza, ze jednak jest jakas ilosc facetów, ktorzy tez beda chcieli to robić... a samo posiadanie tyłka nie jest wystarczajacym powodem, by chciec kogos przelecieć ;) Zwlaszcza, ze Twoj były facet ma alternatywe w postaci nowej dupy

"mam taka ciotke w rodzinie ktora facet zostawil przed slubem i jest sama, ma 80 lat... obym nie byla taka sama...." ale to dlatego, bo taki był jej wybór... masz przykład naoczny do czego prowadzi zamkniecie sie na świat... wystarczy, ze nie bedziesz powielać błędów 80 letniej ciotki i bedzie dobrze :)

Mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe z tego jak Cie ten gnój upodlił? nie czujesz do niego wstrętu? nienawiści? wyobraź sobie, że to co czasami zdarza ci się pewnie trzymac w buzi on przed chwilą maczał w innym łonie- wiem, ze jestem obrzydliwa ale musisz miec tego świadomość:/

Gość kwasss
Komiczne i Doprawdy niegłupio gadają- posłuchaj ich gadania :).

"na operacje plastyczne mnie nie stac" a widzisz, czyli masz motywacje do pracy przynajmiej :P a skoro nowa dupa go nie chce, to raczej on sie powinien zacząć martwic, bo (na co liczymy) jego dotychczasowa dupe tez od dzisiaj nie bedzie go chciała :D

zdziwiłabyś sie ile by ci to dało bo watpię, ze starczy ci na tyle silnej woli by nie odbierać jego tel. i sms-ów

Gość problemik......
a nie pomyslalas ze to ty jestes kochanka dla tego faceta?? z toba sie ukrywa z tamta ma dziecko, to ty bylas jego kobitka do łozka , na zachcianke... psujesz zycie tamtej kobiecie... łajza z Ciebie i tyle

qrcze skoro on zrobi wszystko, zeby się tamta nie dowiedziała to podaj mu nr swojego konta i niech ci wpłaca kieszonkowe co miesiac:D

kiedyś to on się będzie chwalił kumplom przy piwie jaki miał raj- bzykał sobie bezkarnie i za darmo dwie różne dupy w zaleznosci od swojego widzi mi sie:/