Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam siły do siebie

Wyklnijcie mnie...

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
spotkasz:-) i ja tez spotkam :-)

Gość tez glupia jestem
opowiem ci pozniej tez kocham chora zakazana miloscia🖐️do potem

kazdy ma takie życie, jakie sobie sam zbuduje... Twoje autorko przypomina niezłe gówno i biorąc pod uwage to jak sobie z nim radzisz, nie masz przed sobą raczej swietlanej przyszłości

moja racja niczego tu nie zmieni, bo ani mnie to nie podgrzeje ani nie ochłodzi :P ale to jest Twoje życie i moze czas zacząć działać nieco bardziej świadomie? bo przyznawać racje osobom, kotre mowią jak głupio postepujesz, mozesz do konca życia...

widzisz - tu nie chodzi o tego konkretnie faceta.. obawiam sie, że jesli zostawisz tego faceta ostatecznie, wejdziesz w nastpny, podobnie idiotyczny układ...

ale ucieczka przed rzeczywistoscia i relacjami z płcią przeciwną, nie jest sposobem.. trzeba się nauczyć świadomie żyć, a nie załatwiać problemy uciekając od nich... rozumiem, ze jestes zmęczona związkami, ale nie popadaj w pułapke samotnosci, bo moze sie okazac, ze bedziesz bała sie potem nawiązać jakiekolwiek relacje z mężczyznami... zrobisz jak zechcesz, ale weź to pod uwagę, bo często bywa własnie tak jak napisałem

"zreszta na moje szczescie nie mam powodzenia"- wyraźnie na twoje neiszczęście, brak pewnosci siebie wynikający z braku poczucia własnej wartosci powoduje, ze czepiłaś sie pazurami jakiegoś oszczymurka w obawie, ze nikt cię nei zechce- przemysl to i rzeczywiście zajmij się soba- szanuj się kobieto!

eee wystarczy sie rozejrzec po ulicach, by stwierdzic ze naprawde ładnie kobiety (o pieknych nie wspomne) to moze kilka, moze 10%... co nie oznacza, ze pozostale 90% jest samotna... wydaje mi sie, ze masz nico zbyt niską samoocene i tez z tego powodu sypiasz z byłym, pomimo iz wiesz, ze nic z tego zwiazku nie bedzie... Boisz sie po prostu, ze to ostatni facet jaki Ci sie przytrafi i jaki bedzie Cie chciał... To bardzo złe podejscie... Ale pierwsze co musisz zrobic, to przerwanie tego bezsensownego układu

"ojej no mam swiadomosc ze nie podobam sie facetom a mam pisac ze jestem zaj**ista?" o ile facetem o któreym piszesz w tym temacie nie jest Stevie Wonder, to jemu podobasz sie na tyle, że chce z Toba sypiac pomimo, ze ma inną.... Musisz uwierzyc, ze inni tez moga Ciebie chcieć

Gość Czyżby znowu Lidka