Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale bedzie imprezkaaaaaaaaaaaa

jak zabezpieczyć się przed kacem i bólem głowy???

Polecane posty

ludzie znacie jakieś sposoby zeby uniknąć kaca?? tylko nie moraliować mi tu - lepiej nie pić :-)

witamina c, przed impreza zażyj 3 witaminy po 200mg i po imprezie wypij 2-3 szklanki wody, rano jak wstaniesz, zjedz rosół albo barszczyk czerwony a jak nie masz akurat na obiad to rozpuść kostkę rosołową, to pobudza żołądek do pracy :)

dzieki Wam ludzie

Gość gfmhf
Zamiast soku jako popitki, pij wode:) Kazdy kieliszek popijaj woda:D

dlaczego akurat wodą?

Gość zarozumiała
przed piciem alkoholu należy "obtłuścić żołądek" zjeść nie wiem - szynkę,żurek, barszczyk, kawałek golonki, coś ciepłego i tłustawego - wtedy wóda od razu nie wżre się w ścianki tylko będzie się rześkim dłużej. A picie na głoda kończy sie katastrofą.

Gość kinder bueno
kaśka to ty?? hehe :P

Gość wody z cytryną nie słyszałam
ale można też między keliszkami wodę z cukrem.

Gość antykac 2kc
i tym podobne preparaty mozna jeszcze kupic na stacjach benzynowych Zapłacisz 10 zł za opakowanie ale jutro nie bedziesz umierać :) no i podczas picie nie mieszać wódki z piwem i winem i nie palić I jak ktoś radził nie pic na pusty żoładek :)

Gość najlepszy, niezastapiony fenom
no. fenomenalny sposób. Przed pójściem spać 2 łyżki miodu. Ja chlam i jaram na potęgę, a od kiedy jem przed snem miód, wstaję jak nowo narodzona :)))

Gość LNA 177
5tabletki przeciw niestrawności firma labofarm a odkryłem ze przez przypadek bo mam zgagę

ja żeby nie mieć kaca pije przed spaniem saszetke alcaselter, rano zadnego kaca, chocbym mieszała i paliła do tego jak smok, no ale trzeba pamiętać żeby przed spaniem wypić, a z tym to czasem trudno hehe

Aby nie mieć kaca wypijaj po każdym piwie czy drinku szklankę wody. Dobrze jest też jeść cytrynę bo ma witaminę c lub zażyć podczas picia kilka razy multiwitaminę - alkohol wypłukuje witaminy z organizmu i odwadnia a stąd właśnie się bierze koszmarny ból głowy. A jak już kac cię dopadnie polecam art na tipach - wszystkie możliwe sposoby walki z kacem http://goo.gl/R0RjZ

po każdym piwie czy drinku szklankę wody?? szaleństwo - nie wychodziłabym z łazienki, a i tak jak wiadomo po piwie wizyty w łazience co 15 min (może nie pierwszym ,ale najgorsze jak już się zacznie ;P) a tu jeszcze dodatkowo szklanka wody! jak dla mnie żadna impreza...

co to za tabletki?? dużo się tu o tym pisze, ale nigdy nie słyszałam. nie to co o 2kc, przynajmniej w co drugim sklepie są dostępne!

to odkryłem przez przypadek jak sie nażarłem jedzenia i jak wóda popijałem czyli impreza ciężko mi było to matka dała mi te tabletki bo te tabletki wspomagają wątrobę w odtruwaniu z alkoholu i dobre sa też na zgagę zawsze brałem 2 tabletki po imprezie i nie miałem kaca

Gość sisi91
ja polecam na dzien po sok pomarańczowy lekko kwaśniejszy :D A na ból głowy załatw sobie nimesil (proszek przeciwbólowy) ;)

mi też kedyś, ale bardzo dawno pomógł sok poamrańczowy.. ale ostatnio nie potrzebuję tego, nie czuję od bardzo dawna takich ogromnych kaców jak kiedyś :pa mój sosób? własnie zażycie 2kc podczas picia :]

każdy ma jakieś swoje sposoby:) ja za każdym razem staram się odkryć może jakieś nowe, ale niezbyt mi to wychodziło :]

właśnie:) do tego trzeba samemu się przekonać, a żeby się przekonać trzeba wpierw tego spróbować :p

ooo czyli jest coraz więcej osób które przyznają się do 2kc i potwierdzają skuteczność:) w porządeczku:) może trzeba to uczcić;) lece zaraz na spotkanie ze znajomymi, kac tabletki są już w torebce;)