Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale bedzie imprezkaaaaaaaaaaaa

jak zabezpieczyć się przed kacem i bólem głowy???

Polecane posty

Gość hahahyhyhihi
ocet ocet ocet!!!! rozkłada szybko alko ;)

ja czekam na weekend ... oj schleję się, bo kuzyneczka ma 18-nastkę:) i też mam kac tabletki, zostały mi po ostatiej imprezce, ale w razie czego dokupię jeszcze 2kc drink :]

a co do octu to... jakoś nie mam zamiaru mieć z nim nic do czynienia :p tym bardziej go pić, blee!

Gość kubululoi
mnie tez czeka w sb ostra impreza urodzinowa wiec z checia czytam wasze rady:)

hehe no to TY możesz na to wpłynąć :) jeśli masz jakąś rodzinkę na luzie i wyciągniesz flaszeczkę to myslę, że zaświecą im się oczka :>

no szczególnie jak się ma wuluzowaną rodzinkę:) ja zaczynam wekendzik i kac pewnie jutro nieunikniony;( ale trudno, co robić....

kiedyś ppiłam tę cytrynę z wodą przed imprezą :) no fakt, trochę dało, że kac miałam mniejszy ale jednak to nie to samo co kompletny brak kaca... zresztą nie przepadam za cytryną >.

się dzielę, wczoraj owszem kac po piwie mega!! ale dziś rano się czuję świetnie, wczoraj wódeczka i polecany 2kc, 3 tabletki i dziś zero objawów kaca, pogoda sprzyjająca więc ruszam na piwo w plenerze;D

oj ja też wczoraj też nieźle popiłam, ale oczywiście brak kaca na dzisiaj :) tylko dzisiaj była powtórka lecz nie piłam za dużo, bo jutro praca ;( ale na wszelki wypadek wzięłam 2kc, bo nie wiadomo jak to by było jutro bez niego:>

Gość Aurea_mediocritas
"jak zabezpieczyć się przed kacem i bólem głowy???" Jest jeden wypróbowany i zloty środek.Nie pić alkoholu.:classic_cool:

oczywiście, że 2kc pomogło :) ech, no ale po co nie pić alkoholu skoro można pić i wraz nie odczuwać jego objawów ? :> przecież czasem fajnie popić alkohol, zawsze jest wtedy weselej :)

nie pić, nigdy nie zrozumiem ludzi którzy są szalenie pomocni...są sposoby żeby zabezpieczyć się przed kacem i wszystkim z tym związanym:) nie trzeba nie pić:) bo to nic złego... :)

właśnie, a takie picie to czasami sama przyjemność :] przecież niektóre alkohole są mocne, ale dobre, taki do degustacji, tylko ważne żeby za bardzo ich nie mieszac :p

Gość FRUGO1111
ginorossi no tak nie ma co robic tylko pic wode z cytryną na imprezie przy stole. niektorzy to tez mają dojebane pomysly.

ale jeśli ktoś naprawdę chce uniknąć tego kaca to może rzeczywiście to by mu pomogło :) bo cytryna ma dużo tej witaminy C, która unieszkodliwia kaca..

dlatego ja mogę z czystym sumieniem polecić 2kc:) nie ważne jaki alkohol, ważne żeby zachować odpowiednie proporcje:) i według mnie jak się chce to może się zabezpieczyć przed kacem:)

dokładnie, mnie też zawsze ono obroniło prze bólem głowy, zawrotami czy wymiotami :) więc także wśród znajomych gorąco polecam 2kc :)

no ja się staram tez znajomych namawiać, ale strasznie sceptycznie do tego podchodzą, myślę że to jednak kwestia czasu... bo lepiej budzić się bez kaca:)

no to obudzą się raz, drugi z ogromnym kacem i jak zobaczą, że TY nie masz wcale kaca to się przekonają :p

mi też się zdarzyło kilka razy brać to 2kc i coś tam pomoga...

a ja właśnie nie miałam okazji tego 2kc spróbować ale kiedyś widziałam jak kumpela to brała:> jeśli tyle osób już mówi,że działa to pewnie coś podziała i na mnie:) spróbuję, a co mi szkodzi;p

ja tez pierwszy raz eksperymentalnie, ale zadziałało. Wiem że jest tez 2kc drink i muszę i tego spróbować.

oo ja widziałam też w sklepie 2kc drink ale wzięłam tabletki :] nastepnym razem wezmę jako drink, ciekawe czy dobry w smaku :p ale to przecież mało ważne, ważne aby uniknąć na następny dzień kaca :)

Gość krokusek111
ooo to i drinku jest:) a ile kosztuje taki drin??

Gość krokusek111
hmmm a nie drożej trochę???