Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawawa

dobry gin wawa

Polecane posty

Gość ciekawawa

Hej dziewczyny, może któraś mogłaby zaproponować dobrego ginekologa w Warszawie? Opinie o złych konowałach też mile widziane. I ciekawa jestem jeszcze Waszych opinii na temat warszawskich szpitali położniczych, więc zapraszam chętne do wymiany doświadczeń! Ja rodziłam na Starynkiewicza i byłam bardzo zadowolona ale ostatnio dochodzą do mnie kiepskie opinie. Teraz jestem w drugiej ciąży i nie wiem czy znowu tam rodzić czy jednak poszukać innego szpitala. W tamtym szpitalu mieliśmy za darmo szkołę rodzenia, całkiem ok i poród rodzinny też był bezpłatny a wiem że kiedyś w św. Zofii trzeba było zapłacić żeby maż mógł uczestniczyć w cudzie narodzin. Lekarkę miałam super ale do niej się długo czeka dlatego szukam innego lekarza ale z polecenia :) Dzięki

Gość polecam prof. Jakimiuka
jest ordynatorem w szpitalu Mswia, rzeczowy, uprzejmy, kompetentny.

Profesor Smolarczyk - ordynator z Karowej. Uratował mi córcię (ma teraz 16 lat) a teraz prowadzi moją kolejna ciążę. Oprócz tego ,że jest wspaniałym lekarzem jest również wspaniałym psychologiem. Wizyty u niego to przyjemność. Można sie wygadać, pożalić, wypytać o wszystko.

Gość ranking profesorów
:D

Gość ciekawawa
Dzięki za odp, chętnie poczytam inne opinie. Czy ci lekarze przyjmują gdzieś prywatnie czy się chodzi na wizyty do szpitala?

DR. Dynowski LIM center i Bielanski, rzeczowy i opanowany, potrafi zachować zimną krew. Polecam.

Gość polecam prof. Jakimiuka
przyjmuje w przychodni Novum, proszę się nie przerażać, że jest tam jednocześnie klinika leczenia niepłodności. Zwykłe ciąże też prowadzi.