Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolajna

...jestem z żonatym...

Polecane posty

Gość no to rachunek prosty
odezwała się wyżej kobieta z klasą :D :D :D

Gość do blubelli
miałam tak samo jak Ty !! :-) też poznałam mojego męża, kiedy był w związku z inną, w martwym związku, dla dzieci, bo nawet ona sama twierdziła, że poza tymi dziecmi nic ich nie łączy po dwóch tygodniach odkąd zaczęło między nami iskrzyć, on się wyprowadził, nie po to, żeby być ze mną od razu, ale żeby nie byc juz z nią, żeby dać sobie/nam szansę, żeby odejść, skoro poznał, że może być mu dobrze bez udawania i męczenia się pozdrawiam Cię!

Gość tiaaaaaaaa......
kurwy latarniane-dajcie i mnie ile bierzecie za godzine?

Gość francofranco
Krotka piłka.Same się prosicie.Każda głupia cipa daje sie nabierać na historyjki o wielkiej miłości. Jaką ja mogę mieć miłośc do debilnej laski co mi do łóżka wskakuje i daje się nabierać jak dziecko?Mam żonę i dzieci. żona jest do kochania a pizdy do rychania. I tyle, wam powiem.

Gość Maly Ksiazehardocore
Szmate na boku mam od dwoch lat.Cenie sobie.Lubi kolacyjki, wyjazdy, i rozne takie tam jak to baba, no i oczywiscie pierdolenie.Daje jej wszystko co potrzebuje w seksie i emocjach. Wystarcza jej, i nie narzeka. A żona?-co ma piernik do wiatraka? Nie lubie byc wulgarny, ale wszystkie moje kurwy znaly swoje miejsce i wiedzialy ze sa do cholery granice.

Gość Wampir z Bytomia.
Kot zdycha przy jednej dziurze i odmiana jest niezbedna.Ja chlopaki uwielbiam swierzy towarek, taki malo jebany.Doprowadzam kazdą do stanu ze zaczyna mi jesc z reki i wieży w kazde slowo.Niech by nie sprobowala.heh.

Gość jakaś pani sobie ulżyła
i popisała sobie jako pogardliwie oceniający kochanki mężczyzni. No to posłuchaj złotko, oczywiście wszyscy ci wierzymy, że w ciągu zaledwie trzydziestu minut zajrzało tu i napisało coś aż czterech panów, na dodatek wszyscy piszą tym samym stylem:-) Poza tym, nie ośmieszaj się. Chyba nie uważasz, że zdradzający i to z kilkoma babami facet to ktoś lepszy od nich.

Gość jakaś pani sobie ulżyła
Spadaj psie! A suczką to sobie możesz nazywać twoją kobietę jak ci za to przez łeb wałkiem nie przyłozy. Krowa która dużo ryczy, mało mleka daje. Najwięcej się przechwalają swoimi podbojami tacy stulejarze, którzy kobietę widzieli tylko w marzeniach sennych, albo tacy, co siedzą pod pantoflem żonki i słowa się boją powiedzieć:-D

Gość Wampir z Bytomia.
Jak szukasz alfąsa to zapraszam.Lubisz dawac nie?

Gość Wampir z Bytomia.
puszczalskie dziwki udaja swietoszki

Gość uleeeeeeele

Gość uleeeeeeele
Dzieci do spania juz.Niedlugo ferie sie soncza a poprawkowe semestralne trzeba zdacTo sie nie uda jak na kafe bedziecie siedziec:(

Gość Wampircio z Bytomcia.....
Jak znajdziecie czas miedzy jednym ciagnieciem fiuta a drugim odezwijcie sie.

Gość skarbeczek87
niech zgadnę Zgadzm się z twoimi wypowiedziami. Facet ma to po prostu we krwi jak zdradził raz będzie zdradzał ciągle nic tego nie zmieni, a od żony nie odejdzie bo nie ma odwagi karolajna ja byłam z żonatym facetem ponad rok miałam wtedy 19 lat kiedy jego żona dowiedziała się o nas wszystko się skończyło. Mimo że próbowaliśmy walczyć o nas to i tak on został przy żonie i dzieciach a ja byłam tą złą małolatą rozbijającą małużeństwa. Nasz związek był boski wyjazdy, kolacyjki itp itd i oczywiście zajebisty seks, ale to co się działo podczas rozstania to był koszmar

Gość normalny facet abcabc
Ale macie gadane, wy glupie suki. a ta co zaczela topik niech sie puknie w swoj durny jajnik. powinnas napisac "nadstawiam rowa i jestem rznieta", a nie "kocham i jestem kochana".wiekszosc kobiet ma nature kurwy i szuka burka, co bedzie nalezec do niego.o normalna dziewczynbe trudno, a takie rozjebane pizdy jak wy juz napewno sie do nich nie zaliczaja.

Gość Juz dawno
pisalam ze ta cala karolajna jest jebnieta!!!! Suki i tyle....

Gość maly ksiazebleble ble
zostaw szmaty, przerwales gadke.... stracily watek. nawiedzone pizdy musza zlabac znow bakcyla "zakochala sie" .... heh, miedzy jednym a drugim lodem. racje mial moj ojciec-kazda jedna kurwa .

Gość bez odbioru
uła, ależ mnie zaszczy kopnął... musiałam komuś jakąś niewygodną prawdę pokazać, że aż takie emocje wzbudziłam :P spooooko :D

Gość bez odbioru
każdym, każdemu... ej, spałAŚ z tymi wszystkimi, które tu piszą????

Gość Normalny facet.
UUUps.... napisalem o dwa slowka za duzo.Chyba naleza ci sie przeprosiny... Mam przeciez do czynienia z rasowa dystyngowana dama.... czyz nie?????

Gość idiotaaaaaaaaaaa
Ty normalny....musisz byc naprawde wstrętny!!!!!!!!!!!!!!!! i nie rozumiec co to zapomnienie....porzadanie itp

Gość bez odbioru
przecież ten "normalny facet" to zupełnie nienormalna baba :) żaden NORMALNY facet nie zieje taką nienawiścią do kobiety, której w dodatku zupełnie nie zna :) wszystkie tego typu wpisy to teksty zdradzonej żony, której oczywiście bardzo współczuję. kochanie, dobra rada - psycholog, terapia, praca nad poczuciem własnej wartości i za 2-3 latka wszystko wróci na miejsce :) buziaczki

Gość bez odbioru
ale jestem pojebana sama gadam do siebie..... to byla moja tajemnica-ale ostatnimi czasy pogorszylo mi sie, i zaczynam juz otwarcie mowic o swoim problemie ze soba:jestem puszczalska zajebana szmata, i jestem z tego dumna!

Gość bez odbioru
ogloszenie:oferuje trzy dziury za 1 grosz kazdemu chetnemu!uwielbiam byc szmata!zawsze nia bylam jestem i bede!

Gość bez odbioru
ogloszenie:oferuje trzy dziury za 1 grosz kazdemu chetnemu!uwielbiam byc szmata!zawsze nia bylam jestem i bede!

Gość też myślę że pisze jedna osoba
ale chyba jednak facet zdradzony - nie wiem czy przez żonę czy kochankę, ale wulgarna szuja z niego musi mieć niezłe rogi

Gość bez odbioru
nie-to ja pisze -sama do siebie. dziwki juz tak maja.przed chwila udalam ze to jeszcze ktos inny....hihih.

Gość bez odbioru
czy to facet, czy kobieta, nie ma znaczenia, biedny człowiek :( taka nienawiść do ludzi musi być strasznie obciążająca :(

Gość zadlugo
kurwy z tego topiku!dorabiacie sobie ideologie do swojego kurestwa. kazdy kto reprezentuje chocby o drobine godnosci i moralnosci-jest natychmiast zjechany przez was. wam chodzi tylko o jedno: usorawiedliwienie swojego kurestwa i krzywdy jaka wyrzadzacie wspolnie z gachem innej kobiecie. wszystkie argumenty sprowadzacie do jednego-w perfidny sposob oskarzacie i robicie z siebie (!!!!!!!) ofiary. dla mnie to szczyt skurwysynstwa. dobrze ze wiem ze takie suki istnieja. teraz juz bede wiedziec jak was rozpoznac. dziwki bez krzty czlowieczenstwa.!!!!!!!!

Gość zadlugo
na kazda osobe ktora sprzeciwia sie zlu przez was wyrzadzanemu-reagujecie osmieszaniem, zajadliwymi uwagami i chamstwem. gardze wami, bo dla mnie jestescie zwyklymi sukami, niezdolnymi do jakiejkolwiek empatii. wam tylko chodzi o rzniecie i umizgi do jakichs hujow, ktorzy sa was warci. kurwa jest warta skurwysyna. to o was. dla mnie dziwki spod latarni wiecej sa warte od takich wyrachowachowanych suk jak wy.