Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca9999

potrebuje szybko pomocy bo za 20minut...

Polecane posty

Gość Pytająca9999

jade po kompa a jeszcze nie wiem czy wziąśc ten: laptop asus F5Zseries, CPU 64 QL60 ekran 15,4 cala ram 2GB dysk 250GB??????? 2000zł

Gość hahahahahaa.....
ja bym go nie bral...decyzja nalezy do Ciebie..rozumieim ze masz ok 200 do wydania??

Gość Pytająca9999
już sterowniki, oprogramowanie mam chodzi tylko czy ten komputer bedzie wporządku. ma go ktoś????

Gość Pytająca9999
no i co????? nie chodzi mi o nie wiadomo jakie wymagania wiec sądzę, że za 2000zł powinien byc spoko.

Gość lolitka8484
do góryyyyyy!!!!!!!!

Gość Pytająca9999
jeszcze go nie kupiłam..... jade po niego chyba jutro. ale jutro już ostatecznie.... pomóżcie...

Gość red 11
ogólnie lapy to kupa podaj więcej szczegółów to ci coś poradze

Gość red 11
ważna jest karta graficzna a w lapach przeważnie to dziadostwo i matryca ekranau jak tylko do netu to moze być

Gość Pytająca9999
Graphic: ATI Mobility Radeon HD 3200 Głównie chodzi mi do netu

Gość red 11
Do netu to spox bedzie hulał jak trzeba

Gość Pytająca9999
a jeszcze co do karty graficznej to oglądałam go już kiedy u znajomej zaraz po zakupie i kolory (Jeśli o to chodzi w tej jkości karty graficznej) są wporządku. takie jak w każdym innym komputerze. nie znam sie ale jeśli tu nie chodzi o kolory a o np. czytanie gier itp to sory ale sie nie znam. to wytłumaczy mi ktos o co chodzi z tą kafrtą graficzną i czy ja mam dobrą???

Gość red 11
karta graficzna moze być ,procek oki ram spoko za tą cene może być

Gość Pytająca9999
i do czego by ta karta była zła????? a i jeszcze jedno pytanko: ta moja znajoma ma sna, który lubi grac na komputerze w samochody 3D, ale gdy wchodzi na stronę www.gry.pl to wszytkie gry chodzą ok, tylko te z samochodami nie. o co w tym chodzi???????????? w moim komputerze (starym, obecnym) też nie chodzą te gry ale mi są nie potrzebne) prosze odpisz jeszcze...

Gość red 11
karta graficzna jest podstawowa i jeden problem to taki ze nie można jej wymieniać w lapach więc z tego co się orientuję to jest za słaba na wymagania najnowszych gier, kolory to kwestia regulacji na karcie bądź w ustawieniach , musisz napisac do czego on będzie łśużył pochopne kupowanie nier jest wskazane

Gość red 11
ogólnie nie polecam lapów bo nie dają się rozbudowywać najlepiej kupic normalną jednostkę centralną zapłącisz troszkę wiecej a le masz kompa jak terzeba i na wiele lat ,jeśli lap tylko do netu to jak najbardziej

Gość red 11
nowe gry na lapie na pewno nie będą ci chodzić

Gość Pytająca9999
a i gdybyś by tak miły to mi pomóż jeszcze w tym: gdy nacisnę c + alt czyli chce zrobic c wyswietla mi się okienko kreator konfiguracji... nie mogę pisac c.... co z tym zrobic???

Gość red 11
a jak masz ustawienia języka pownienen być polski programisty w windows, a jeśli nie to to spobuj w ustawieniach języak w edytorze tekstu nie wiem jaki masz być może jakiś zachodni a nie środkowoeuropejski i dlatego nie masz polskich znaków ć zacznij od jeżyka w ustawieniach bo to jest najczęstsza przyczyna

Gość red 11
trudno powiedzieć bo nie znam kompa a z tego co ludziska piszą może być wiele powodów

Gość red 11
spróbuj znależć wlaśnie polski programisty,bo jak jest polski to też ć nie będzie

Gość red 11
zawołaj jakiegoś sprytnego faceta to ci to ustawi

Gość Pytająca9999
a co to znaczy ''polski programisty''???? no bo o polskiego progrMISTE CHYBA NIE CHODZI :) :) GDZIE TEGO SZUIKAC???? PS. ,,SPRYTNEGO FACETA'' TZN. żE JA NIE JESTEM SPRYTNA??? :) :) :) JA SIE TYLKO NA TYM NIE ZNAM :)

Gość red 11
Nie obruszaj się od razu tak tylko napisałem a polski programisty zaraz napisze gdzie szukać

Gość Pytająca9999
znalazłam ten polski programisty ustawiłam go ale nadal nie moge pisac c...

Gość red 11
panel sterowania-ustawienia regionalne-języki i tam będzie jakiego chcesz języka używac być może będzie potrzebna płyta instalacyja windowsa żeby dograć polski programisty