Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca9999

potrebuje szybko pomocy bo za 20minut...

Polecane posty

Gość df3
tu masz rozwiazanie problemu ze skrotem http://forum.pclab.pl/lofiversion/index.php?t46233.html a konkretnie: 1. Naciśnij w menu Start "Uruchom" i wpisz tam "msconfig" (jak nie ma na wierzchu w menu start, to szukaj w akcesoriach) 2. Wybierz zakładkę "Uruchamianie" 3. Odznacz "StartCCC", albo coś podobnego wskazującego na CCC 4. Naciśnij Zastosuj i OK Komp będzie chciał się z zrestartować. Łaskawie zgódź się na to i pozbyłeś się rezydenta CCC. Zobacz czy działa Ci owo ć Ć

Gość Pytająca9999
zrobiłam tak jak powiedziałeś żeby zaawansowane i teraz wogóle jak nacisne c+alt nic sie nie wyświetla i teraz nawet nie wiem gdzie tego okienka szukac... :(

Gość Pytająca9999
jest jakies lightScribe Control panel, któego chyba nie było wcześniej w prawym dolnym rogu. Klikam na to i pojawiają mi się ustawienia kontrastu. a i jak mi kazałeś w ten skrót uruchom to nie było zadnego ATI tam ale jedno było za to puste i to tam odkliknęłam... żadnego nawet w innym słowem nie było w uruchamianie ATI ani nic takiego... :(

Gość Pytająca9999
aj przejęzyczyłam się, zadnego CCC nie ma w tym ''Uruchamianie''

Gość Pytająca9999
do góry!!!!!!!!!! up up up

Gość df3
cytat z innego forum: "Wywołaj ccc. Wskaż zakładkę klawisze dostępu następnie menadżer klawiszy dostępu . Zaznacz ten gdzie jest ctrl alt c . Wybierz edycję i zmień literę na innę np. m , k (byle nie o,l,e,s,c,n, itp) i ztwierdź" lub "wystarczy odznaczyć ptaszka przy tym skrócie"

Gość df3
a najlepiej, to poodznaczaj wszystko, co pochodzi od "C:\program files ati\ bo i tak te programy nie sa niezbedne do dzialania a tylko pamiec zajmuja.

Gość Pytająca9999
ale jak ma to ccc wywołac skoro teraz nawet jak nacisne alt i c to nic się nie dzieje??? nic albsolutni nic się nie pokazuje... :(

Gość df3
co to znaczy nic sie nie dzjeje? Nie mozesz tez wpisac 'ć'? Musisz miec w tray'u (obok zegara) jakas ikone ati, stamtad sprobuj przywolac program.

Gość Pytająca9999
jup up

Gość Pytająca9999
tak nie mogę napisac wogóle ''c'' (z kreseczką) a w prawym dolnym rogu nie ma żadnego ATI, gdzieś już wstawiłam zrzut mojego ekranu...

Gość df3
to zainstaluj jeszcze raz. Instalator pewnie przywroci poprzednie ustawienia. Chociaz i tak najlepsze wyjscie, to odinstalowanie wszystkiego od Ati, oprocz sterownikow.

Gość Pytająca9999
ale jak mam to zainstalowac????? proszę pisz jaśniej, krok po kroku bo ja się na tym nie znam... nie wiem co zinstalowa, nie wiem jak, nie wiem nic..... pomóż proszę...

Gość komp stacjonarny
Kochanie ale w czy problem kupiłas laptopa jest zainstalowana vista i teraz musisz zainstalowc urzadzenia.... sterownik k. dzwiekowa graficzna ...tak

Gość Pytająca9999
nie z tym jest wszystko w porządku, chodzi tylko o to że nie mogę pisac ''c z kreseczką'' czyli w alfabecie litery po c. nie napisze jej bo po prostu ni mogę... jak naciskam alt + c nic się nie wyświetla, mogę pisac ś ą ł ó ale nie mogę c... :(

Gość komp stacjonarny
na pasku zadan daj jezyk pasku na dole

Gość komp stacjonarny
panel sterowania--->data, godzina jezyki i opcje regionalne ustaw na polski

Gość Pytająca9999
''data godzina i języki ''u mnie nie ma ale mam takie coś jak ''opcje regionalne i językowe'' wchodze w to i tam jest polski ustawiony cały czas.... :(

Gość Pytająca9999
mi się zdaje że język to jest dpbrze ustawiony tylko ten głupi skrót niechcąco usunęłam i teraz wogóle c nie mogę napisac... wcześniej to jeszcze pojawiało się chodziaż jakieś okienko a teraz nic... :(

Gość komp stacjonarny
w wordzie nic nie mozesz napisac na dole na pasku( dol ekranu) tez masz polski jezyk

Gość Pytająca9999
tak, tak jest. jestem pewna, że tu chodzi o ten skrót ale nie wiem jak t naprawi żebym mogła pisac znowu c

Gość erwew
musisz miec ustawiony jezyk Polski programisty.

Gość Pytająca9999
no ale ja mam polski programisty dawałam gdzieś linka, w wordzie mam polski programisty zaznaczony a c nadal nie działa.... mi chodzi o skrót, ktoś mi powie jak ten skrót zrobic zeby go nie było????

Gość komp stacjonarny
o co chodzi z tym skrotem. w panelu sterowania moze usunac program i znow zainstalowac

Gość erwew
przywolaj menedzer zadan (ctrl alt del) i sprawdz na liscie procesow, czy masz program ccc.exe, zabij go i sprawdz, czy skrot dziala. a jak nie znajdziesz rozwiazania to rob tak: wciskasz lewy alt i trzymajac go, wpisujesz na klawiaturze numerycznej (tej po prawej stronie) cyfry 0230 i puszczasz alt. Lepsze to, niz nic.