Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca9999

potrebuje szybko pomocy bo za 20minut...

Polecane posty

Gość Pytająca9999
no bo wcześniej jak klikałam pokazywało się okienko jakiś tam konfiguracji. Tak było ustawione że po naciśnięciu c + alt włączały się te konfiguracje. ja to chyba skasowałam i teraz jak naciskam a;lt + c nic się nie pokazuje.... :( i teraz już nie mam pojęia jak to naprawi.... :(

Gość Pytająca9999
no jest takie coś jak CCC.exe i co mam klikną zakończ proces???? ale pojawia się wtedy takie coś ,,UWAGA zakończenie procesu może przynieś niepożądane skutki, utratę danych, niestabilnoś systemu i niemożliwośc zapisywania danych przez ten proces'' na pewno mam to kliknąc??? bo kiedys posłuchałam rady odnośnie kompa jakiegoś niby informatyka z neta i w efekcie komp wylądował w serwisie.....

Gość Pytająca9999
ććććććććććććććććććććć :) dzięki :)

Gość Pytająca9999
ćwielkie ć(dź)ięki:) tak więc wielkie dzięki wszystkim którzy mi no może nie pomogli ale chociaż chcieli, próbowali pomóc a erwew to już w szczególności :):):):):) ćććććć :)

Gość Pytająca9999
dobranoĆ :D

Gość erwew
ta, ale to bedzie dzialac tylko do nastepnego uruchomienia kompa, bo pewnie ccc wczytuje sie razem z systemem. Teraz poszukaj w msconfigu, wpis ccc.exe i odznacz go.

Gość Pytająca9999
a co to jest ten msconfing bo na tej liście niczego takiego nie ma.... :(

Gość erwew
start->uruchom-> wpisujesz msconfig i wciskac enter, przechodzisz na zakladke uruchamianie i na tej liscie musisz go poszukac.

Gość Pytająca9999
no to tak mi radzili CI co byli wcześniej na tym forum, ale problem w tym, ze tam tego CCC nie ma... szukałam 1000razy, pisałam 100razy że nie ma... bo nie ma.... i co teraz??? musxze za każdym uruchomieniem dawać Ctrl alt i delete??? to nie jest męczocę, ani duzo czasu nie zabiera więc może być nawet...

Gość erwew
poszukaj takich wpisow: "StartCCC"="C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe" CCC.lnk - C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CCC.exe c:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Core-Static\CLIStart.exe

Gość erwew
zamiast :P ma byc c, dwukropek, kreska, P

Gość Pytająca9999
a tego to znowu gdzie mam szukać????? w tym narzędziu konfiguracji systemu????? takiego czegoś też tam nie ma

Gość erwew
nie widze wszystkich wpisow, rozszerz kolumne"polecenie". Wskaz mysza na pionowa kreske miedzy kolumną polecenie a lokalizacja, kliknij lewym przycikiem myszy i przesun w prawo.