Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shakira26

Jaki sluz podczas ciazy

Polecane posty

Gość Shakira26

Jest duze prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy, kochalam sie w 16 dniu i moj mezczyzna doszedl we mnie. Dzis jest 23 dzien cyklu a ja od kilku dni dziwnie sie czuje , brzuch mam bardziej rozpulchniony piersi wieksze i wrazliwe i do tego sluz bialy ktory ma dziwna intensywna won! Jaki wiec jest sluz w ciazy?

Biały sluz występuje zawsze po owulacji, to reakcja organizmu na podwyższony progesteron a ten jest podwyższony po owulacji bez względu na to czy doszło do ciąży, czy nie. Po śluzie ciąży nie poznasz. Zrób test.

Gość mousyselina
czyli sluz pojawia sie w trakcie, pod koniec czy zaraz po zakonczeniu owulacji? tyle sprzecznych info mozna znalezc w necie ze juz sie pogubuilam...:|

Gość shakira26
Zrobilkam test 10 pazdziernika , wiec 6 dni po stosunku ,wyszedl negatywnie, ale wyczytalam ze to znacznie za wczesnie, minimum 14 dni po stosunku,wiec sama juz nie wiem czy tes zrobilam za wczesnie czy jestem w ciazy?

Gość pringles82
hej shakira!ja mialam np brunatny sluz ale to dopiero tak po 6 tyg ciazy,teraz tez mam podobnie jak ty I do tego mdlosci caly czas,a na test za szybko,ploodne mialam tak po 30 wrzesnia...

Gość shakira26
Pringels82 dziekuje za odp. wiem juz ze za wczesnie zrobilam masz racje!Chcialabym wiedziec najwczesniej kiedy tylko sie da poniewaz mam taka prace ze moglabym poronic. Piszesz ze mialas brunatny po 6 tyg. ale ja kochalam sie dokladnie 7 dni temu (w szczyt owulacji! ) Czy na poczatku tez mials taki dziwny sluz bialy i intensywny?

Gość pringles..
nie mialam a napewno nie pamietam,za to mniewam taki przed miesiaczka 3,4 dni...

Gość pringles..
moze idz do lab.wykonac test krwi kosztuje moze z 15 zl lepiej nie ryzykowac jesli masz ciezka prace musisz dbac o siebie od razu..

Gość pringles..
ja kochalam sie 10 dni temu takze w szczyt owulki..i tez mam podejrzenie ze jestem w ciazy,bol piersi przenikliwy i objawy jak przy niestrawnosci..ale test najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki lub pozniej,ja tez narazie czekam bo cykle mam dlugie dochodzacedo 36 dni...

Gość pringles..
nie wiem czy mam dla ciebie dobre wiesci,ale prawdopodobnie twoj sluz ,moze oznaczac ciaze,kilka kobiet pisalo o podobnym bialym gestym na forum o poczatkach ciazy:)ale ze pewnosci nie ma...tylko test nas ratuje...

Gość shakira26
Pringels dziekuje bardzo za twoje odp. jesli jestem w ciazy to bede szczesliwa, wiec teraz pozostaje mi tylko czekanie.Zycze ci Fasolki !Pozdrowienia

a ja miałam dokładnie tak jak opisujesz :) plus temperatura i senność. Choć wiedziałam, że może to być ciąża i pewnie połowę sobie wmówiłam :P

Gość pringles..
hey agnes ja tez nie wiem co myslec te piersi...jakby ktos mi je mocno sciskal...juz nie moge sie testu doczekac...

Gość pringles..
od 4 mies staramy sie starac:)ze nie moge uwierzyc ze ponownie moge zostac mama:)ciesze sie z twojego szczescia szhakira:)pozdrawiam