Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARIKA 112

Wakacyjny temat, proszę o opinię D

Polecane posty

Gość MARIKA 112

Witam, chciałabym, abyście mi trochę pomogli w wyborze miejsca na przyszłoroczne wakacje, wiem, że te niedawno się skończyły, ale tak jakoś mnie natchnęło:) W tym roku błam z przyjaciółkami w Grecji, wyszło nas bardzo niedrogo, tym bardziej, że pojechałyśmy na Riwierę Olimpijską, miejsce równie urocze jak inne drogie zakątki Grecji, ale no właśnie, wyjątkowo tanie. Jesteśmy studentkami, więc nasze koszta są wyjątkowo ograniczone. Chciałam się poradzić gdzie jeszcze mogłabym się wybrać za niewielkie pieniądze (dodam, że podróż autokarem nam nie straszna, nawet wielogodzinna, zawsze to taniej, a jesteśmy młode). Polećcie mi coś fajnego, państwo, w którym można wypocząć za niewielkie pieniądze, jak w Grecji, Bułgarii i Chorwacji (tam już byłam). Z góry dzięki za odpowiedzi!!! :)

Będę mało oryginalna i polecę na początek Turcję. A w jakim terminie chcecie jechać i co to znaczy tanio. Ile wyszła Wam ta Grecja z dojazdem, jedzeniem, wydatkami własnymi?

Gość MARIKA 112
Tak wszystko, dosłownie wszystko wyniosło nas po około 2 tysiące na osobę. Chcemy jechać raczej w okolicach września (początek). Ewentualnie koniec czerwca, bo w lipcu i w sierpniu czekają nas praktyki studenckie...

2.000 na 2 tygodnie czy tydzień? Wrzesień niestety jesli chodzi o wycieczki lotnicze jest bardzo drogi. Maj/czerwiec byłby super. Jak możecie leciec z Wawy to polujcie na lasta. Biuro jest pełno wiec nie bedzie problemu. Turcja i jej miasta takie jak Alanya czy Marmaris to sama rozrywka i zabawa. Warto.

Gość MARIKA 112
dokładnie na 10 dni :)

Jest też taka opcja, że teraz jak wyjdą katalogi na 2009 (już od listopada) to możecie zabukować sobie jakiś fajny hotel w dobrej cenie, wpłacić w biurze 40% kwoty a resztę 30 dni przed wylotem. Przez te 9 miesięcy możecie dozbierać brakującą kasę.

Gość MARIKA 112
To też jest jakaś opcja :) W każdym razie pożądnie się zastanowię nad tą Turcją, tym bardziej, że ją zachwalasz w innym wątku :) Dzięki :)

Marika obserwuj ceny na stronie GTI, oni są specjalistami w Turcji, ale tylko na Riwierze niestety. Patrz też na Jet TOuristic. Ja byłam z nimi teraz w czerwcu i last kupiony tydzień przed kosztował 699 zł ze wszystkimi opłatami 3* All incl. W GTI też można upolować coś na tydzień za 700-900, 1000 zł. TErminy majowe i czerwcowe są najtańsze. Jakbyś zdecydowała się na Turcję to pytaj na wątku Turcja. Postaram się pomóc. Trzeba zwrócić uwagę gdzie położony jest hotel żebyście nie miały do centrum 15 km i traciły dodatkową kasę na dojazdy.