Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mdm

Piękne historie miłosne są tylko w bajkach *

Polecane posty

Gość a ja wygrałam
Rafaello-spotykając naszą miłość życia,tego jedynego nie myślimy o kasie!potrafię się sama utrzymać a do szczęścia jest mi tylko jego obecność potrzebna-nic się nie liczy kiedy on jest obok,bo zwyczajnie i po prostu jest mi z nim dobrze!Czuję się przy nim kochana,najpiękniejsza,wyjątkowa i kiedy idę ulicą to widać-bo szczęście jest we mnie!!!może trafiłeś na materialistkę ale nie wszystkie takie są

Gość a ja wygrałam
no i w sypialni też jest super tu się zgodzę z Tornem o pożądanych walorach...

Gość brbr
dostajemy miłość wtedy kiedy się jej najmniej spodziewamy, ja też takowa w takim momencie spotkałam, cudowna, niezapomniane wspomnienia, jak z bajki, tylko najlepsze w tym wszystkim jest to ze bajka sie kończy i zdajesz sobie sprawę, że to koniec. Mimo wszystko kochasz bo przez cale życie pragnąłeś, właśnie takiego uczucia...

Gość a ja wygrałam
bo bajka się kończy ale wspomnienia bezcenne :D

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Ja tam szczerze mówiąc nie lubię jakoś dziewczyn , denerwują mnie bo sa okropnie głupie. Mówię oczywiście o tych które teoretycznie są "dla mnie " a więc nie więcej niż 21 lat. Dziewczyny mądrzeją dopiero po 25 roku życia i to nie wszystkie. Wcześniej są niestety głupie i wolę już być sam niż być z jakąś taką głupią smarkulą :D Gdy ktoś mnie pyta i dziwi się że nigdy do tej pory nie miałem dziewczyny to odpowiadam ::: a co ? ty masz lepiej ? I wtedy każdy , praktycznie każdy głeboko się zastanawia :) Dlaczego ? Tu naprawdę chodzi o kasę. Człowiek jest tak zbudowany że leci na kasę i to jest okropne !!! W tamtym roku ( jak jeszcze nie miałem prawka ) to byłem wręcz wyśmiewany gdy chciałem normalnie pogadać z dziewczyną. Gdy jeszcze pracowałem w niezbyt renomowanej firmie też żadna dziewczyna nie chciała na mnie spojrzeć. Gdy to się zmieniło ( prawko mam , dobra prace też ) to nagle sutyacja zmieniła się diametralnie. Tylko co z tego skoro ja wiem że to kasa tak czyni ? Mam w dupie takie dziewczyny i nawet jeśli żadnej nie spotkam która nie będzie materialistką to już postanowiłem że pozostanę do końca życia sam :D Może to głupie ale lepiej żyć według swoich zasad i nie musiec na siłę się przestawiać niż być z kimś i musiec się zmieniać aby związek był udany.

Gość brbr
bajka sie kończy a wspomnienia bezcenne :) racja było cudnie!!

Gość brbr
a ja jak pokochałam to nawet nie wiedziałam co robi, gdzie pracuje, nic dopiero z czasem i właściwie żadnych rewelacji nie było, ale on mimo tego jest cudowny a właściwie był na każdym kroku urokliwy, świetny, czuły i partnerski.. gdybym miała możliwość powtórzyłabym bez wątpnienia, nawet jeśli miałoby się to skończyć po raz kolejny

Gość a ja wygrałam
a mówią,że gdyby cudowna chwila trwała dłużej niż chwilę-nie byłaby cudowną magiczną chwilą...nie żałuję tej bajki i jestem wdzięczna losowi,że mogłam raz w życiu przeżyć coś,co nie zdarza się każdemu...ojjjj było pięknie...

Gość a ja wygrałam
i kiedyś opowiem wnukom jak to ich babcia była przez moment Księżniczką :D

Gość a ja wygrałam
Tornie -a Twoja Księżniczka?

Gość brbr
a ja wygrałam-- zgodze się z Tobą, cudowna chwila na dłużej pewnie nie smakowałaby ciągle cudownie. ja też jestem wdzięczna, że spotkałam kogoś kto mnie rozkochał w sobie na maxa, dla którego zrobiłabym wszystko. Nie istniał nikt inny, tylko on, bylo rewelacyjnie, wlaściwie nawet nie da sie tego opisac, jestem szczęśliwa, że to przezyłam a z drugiej strony żałuję, że sie to skończyło...chociaż miałam okazje przeżyć to jeszcze raz z nim, wiedząc o tym, że to nie wyjdzie bo ja jestem w stanie dać wszystko z siebie a on tylko troszke... kiedyś było inaczej i tak nie żałuję drugiego razu, było tak samo, miło że nie które rzeczy się powtarzają i to z jaką siła

Gość a ja wygrałam
Torn-i to mi się podoba!!!buziol :P

Gość a ja wygrałam
oczywiście buziolek w czółko :D

Gość a ja wygrałam
aszszsz moje są zielone :P następnym razem walcz i ciesz się tą chwilą!warto!a jakie emocje...pasja...namiętność połączona z uczuciem...a najlepszym sposobem na pokusę jest ulec jej...

Gość co ty gadasz
dokładnie! a ogień był... ;) "zostań,to jeszcze nie pora..."(Łzy "Oczy szeroko zamknięte"...)

Gość a ja wygrałam
przypomniały mi się te chwile...echhhhh czas na zimny pysznic :P