Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mdm

Piękne historie miłosne są tylko w bajkach *

Polecane posty

Myślę, że w życiu \"prawdziwa\" miłość zdarza się rzadko. Ludzie marzą o czym wielkim a i tak wszystko kończy się łzami.

Gość czasami są to łzy szczęścia

Gość w jeden dzień
nie zgadzam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😍

Gość tralalalalalalall
dopiero teraz cie oswiecilo? ...........

Dokładnie. Nieliczni mają szczęście. Mało jednak takich znam. Na tyle koleżanek co mam to dwie pary są dla mnie ideałem.

wśród moich nie ma chyba takiej pary.. faceci lecą na ładne, szczupłe..

Gość w jeden dzień
jestem "nieliczni"..... :classic_cool:

Gość bawmy sie
a ja jestem dupa:P:P:P:P głupia miłość pocałujcie mnie gdzies:P:P:P:P

>tak wygląda idealna dziewczyna Niebrzydka ta dziewczyna :classic_cool:, tylko zdjęcie z "pełnymi ustami" niezbyt eleganckie. Miłość - "Cały w Tym ambaras aby dwoje chciało na raz" Co mam zrobić jak mnie moja "miłość" nie chcę ani trochę - skoczyć ? :D

Gość a ja wygrałam
poznałam co to miłość choć tak szybko się skończyło-warto było!!!szczęściara ze mnie

Najważniejsze to chcieć i mieć odwagę. Znam ludzi , którym się "udało", więc to nie bajki czy zmyślone opowieści. Nie każdy facet lata za blondynkami z dużym cycem, nie każda dziewczyna patrzy na faceta jak na skarbonkę :classic_cool:

Gość a ja wygrałam
Tornie-co masz do blondynek z dużym biustem???nie każda jest plastikowa tak jak myślisz

Gość a ja wygrałam
stereotyp!brunetki też mogą być zafarbowanymi blondynkami jak to ujęłaś i tż mogą być tępe;inteligencja nie zależy od koloru włosów

nie o to chodzi ! rozsmiesza mnie to kiedy dziewczyna farbuje sie na blond i ubierze kotka spodniczke i wystawi stringi ! to jest niesmaczne !

uu ale się dziewczyna zdenerwowała ;) Ale widać że na kafe też siedzą Blondi z biustem C. Kolor włosów oczywiście nie świadczy o inteligencji ale tleniony różwowo ubrany i przyozdobiony tipsami okaz płci pięknej aż się prosi o łatkę idiotki. Ja widzałem nie jedną "fajną" Blond niewiastę , i tlenioną i naturalną.

Gość asdadas
to ja też należę do nielicznych :) i żyję w bajce.... :) już od trzech lat.

Gość a ja wygrałam
mdm-to zależy od sytuacji,ja też chodziłam na solarkę ,obowiązkowo tipsy,makijaż,krótka spódniczka,kozaczki...ale przchodzi taki moment,że coś się nudzi...teraz też mam blond włosy,jestem blada,mam "własne"a nie sztuczne pazurki,częściej zakładam spodnie i fajną dopasowaną bluzeczkę i żyję;świat się nie skończył...a ubierając się skromnie właśnie trafiłam na moją miłość ,który raczej musiał się domyślać szczegółów...prawdziwa miłość istnieje,uwierzcie ale zjawia się wtedy kiedy najniej się tego spodziewamy i pozostawia niezapomniane przeżycia,cudowne wspomnienia...

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Jak sobie pościelisz tak sie wyśpisz !!! Jeżelki ktoś chce być szczęsliwy to będzie , w końcu widzialy gały co brały !!! Ale wy dziewczyny nie dziwcie się że macie nieczułych facetów , którzy nie okazują wam czułości skoro dla was wymarzony facet to taki ,k tóry ma luksusowy samochód , dobrą pracę i gruby portfel ! Czy widział ktoś lub słyszał aby biznesmen był romantykiem ??? No raczej nie , choć wyjątki sa zawsze ! Bogaty facet ma hopla na punkcie kasy i luksusowego życia ! Po co ma cieszyć sie miłością skoro dla niego wycieczka dookoła świata jest bardziej podniecająca ???????? A może lepiej wziąc takiego , który z powodu braku kasy nie może się bawić i hulać a aby być szczęsliwym oddaje się w pełni tylko kobiecie ?

Gość w bajkach albo
w "Tylko mnie kochaj" :P Obejrzałam wczoraj i wpadłam w dół :P

Gość a ja wygrałam
*pozjadało mi literki :P boszszsz co za dzień :P