Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Co zrobic z takimi wlosami??

Polecane posty

mialam pofarbowane wlosy na bardzo ciemny braz i chcialm je rozjasnic, wiec uzywam rozjasniacza i tylko rozjasnilo mi na gorze a polowa wlosow praktycznie bez zmian ;/ pomalowalam jasnym brazem i jest dobrze tylko konce troche ciemniejsze.. i co teraz zrobic? ponownie je rozjasnic?? ale wtedy znow u gory bede miala jasne a nizej ciemniejsze.. ;/ a na konce nie wezme same bo moze mi krzywo wyjsc

Gość taka se laska nebeska
polac benzyna i podpalic

Gość coś h**owy masz ten topic
łodeciąć :(

Gość bleblee
Nie wiem co ty za rozjaśniacza użyłaś że ci farby nie zmył??

z joanny.. nie iwem czemu tak ;/ zrobily sie tylko ciut jasniejsze a na naturalnych odrostach takie jasne ze masakra

Gość jak nie chcesz wyłysieć
to idź teraz do DOBREGO fryzjera, który pracuje na profesjonalnych firmowych kosmetykach i nie kombinuj bo już przekombinowałaś :P

Gość bleblee
Tak ściągnie ci farbę z włosów. Musisz jednak liczyć się z tym że to jednak troche niszczy włosy :/

z joanny -- no to się laska nie dziwie ze ci nic na glowie nie wyszlo... jak juz nie masz kasy zeby pojsc do fryzjera to moglas kupic lepsza farbę.. a co do tego czegoś :P z allegro - uważaj bo sobie całkiem spitolisz włosy.. ;)

Gość bleblee
profesorka, niw ymądrzaj się, sama tego używałam. Jak się nie znasz to łaskawie stul pysk :]

tam zniszczyc to sobie zniszcze, bo uzywam mnowstwo odzywek i nafte kosmetyczna wiec mam ladne wlosy, wiec moge eksperymentowac.. ;p slyszalam ze u fryzjera dobra dekoloryzacja to z 80 zl.. wiec nie wiem czy cos za 15 zl pomoze..

nie wiedzialam ze joanna to zla firmaa.. ktora najlepsza? mysle ze garnier chyba.. ale nie moglam znalezc z tego rozjasniacza

Gość bleblee
patriszja7 - 16zł w promocyjenj cenie za ilość która wystarcza na włosy na "chłopaka". Oczywiście, jeśli dla ciebie za tanio to są dużo droższe dekoloryzatory :] Jak ten za tani to kup droższy :D

Gość bleblee
Zes klepowych pułek najlepszy jest Loreal. A z fryzjerkich polecam Vitality's. Sama farbowałam włosy rozjaśniaczem Joanny, jest t bardzo mocny rozjaśniacz, dlatego zdziwiło mnie że nie sciągnął c farby. No ale że mocny to nie znaczy że dobry, włosy miałam po nim w fatalnym stanie.

Gość moja kolezanka
kiedys rozjasniala "joanna", spiela wlosy taka spinka-kleszczami plastikowa i po 10 min. zaczal unosic sie z niej dymek, zaczelo smierdziec, ledwo zjela ta spinke bo ona byla juz miekka...wlosy miala przezroczyste (a w ulotce bylo zeby trzymac 20 minut dla "lekkiego" efektu ;) ) nigdy w zyciu Joanny!!!

Gość bleblee
moja kolezanka - ja Joanne (najmocniejszą) trzymałam na włosach zawsze 50 minut :)

Gość nimfomannka26
Ja używam Joanny i jestem bardzo zadowolona. W końcu mam ładne, blond a nie żółte włosy!!

Gość moja kolezanka
oprocz tego ze przeplakala pol nocy, to nie wychodzila z domu przez 2 dni, czekala az jej tata wroci z nocnej zmiany i poslala go do drogerii po inna farbe, strasznie sie wystraszyla ze jej wlosy wypadna jak bedzie tak nakladac jedna po drugiej ale nie miala innego wyjscia - z daleka wygladala jakby byla lysa...potem poczekala na kolezanke czyli mnie ;) zebym dokonala kolejnego aktu zniszczenia :) i nalozyla farbe, niestety zamiast blondi musiala byc kasztanowa, zeby cos bylo na wlosach widac no i oczywiscie polowa z objetosci zniknela i to nie przez wypadanie tylko normalnie jej sie wypalil wlos

Gość bikuku
Farbowanie, rozjaśnianie, farbowanie - już trochę pokombinowałaś. Oczywiście każdego nachodzą takie momenty, że musi poeksperymentować i chce zmiany jak najszybciej, ale się zastanów przed tym odbarwianiem. Jak masz krótkie włosy i ze ścięciem później nie będzie problemów, to jeszcze nie najgorzej. bleblee też Ci mówi z doświadczenia, że to bardzo niszczy włosy. Ja sama nie bawiłam się tak, ale moje dwie znajome z pracy. Jedna to babka po 50-tce. Postanowiła zafarbować, piękne, długie blond włosy. Później kolor jej się nie spodobał, bo całe życie była blondynką, więc użyła dekoloryzatora. Włosy zrobiły się jak sztuczne i napuszone - wyglądała niczym Violetta Villas. I kobieta, która przez ponad 50 lat miła piękne blond włosy do pasa musiała je ściąć. Druga kumpela też wyszła na tym podobnie, chciała powrócić z czarnych włosów do swoich naturalnych blond i je zapuścić. Skończyło się to rocznym podcinaniem włosów do długości nad ucho i wiecznymi narzekaniami na siano na głowie. Zastanów się zanim nie przekombinujesz, bo co za dużo to niezdrowo!

Gość moja kolezanka
dziewczyny ja tylko mowie o wlasnych doswiadczeniach nikomu nie bronie tego uzywac ani nie namawiam, ani nie powiem ze glupio robicie przeciez to wasza sprawa :) ja mimo ze mam taki sam problem jak przedmowczyni czyli blond=zolty nie dam sie namowic na ta firme

Gość bleblee
moja kolezanka - zacznij pisac bajki :)

Gość moja kolezanka
bleblee myslalam ze potrafisz rozmawiac na poziomie i nie chcialam komentowac twoich wypowiedzi ale skoro uwazasz ze jestes najmadrzejsza ze wszystkich to i ja skomentuje to co piszesz - polecam slownik ortograficzny, to raz a dwa to forum jest po to aby swoje przypadki opisywac i nie interesuje mnie czy "bleblee" i inni w to uwierza, tylko interesuje mnie aby komus pomoc

Gość moja kolezanka
a Profesorka jesli to w stopce to Twoje zdjecie to widze fragment bardzo fajnego blondu na glowie...fryzjer czy domowo?