Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Co zrobic z takimi wlosami??

Polecane posty

Gość bleblee
bikuku - rzeczywiście niszczy (i nie warto wierzyć w zapewnienia producenta że nie niszczy. Każda trwała farba wnika w strukture włosa, a więc dekoloryzator, jeśli ma ją usunąć to tymbardziej). Ale bez przesady, lepiej żeby ściągnęła kolor raz a porządnie niż się bawiła w kółko rozjaśńiaczami, prawda? Napewno dekoloryzator nie niszczy włosów tak jak rozjaśniacz, bo nie ma on za zadanie wybić naturalnego koloru, tylko pozbycie się sztucznego. Rozjaśniacz musi całkowicie wniknąć we włos, a dekoloryzator bardziej powierzchownie, tam gdzie jest farba i nie musi dodatkowo ich rozjaśniać. Ja tam dekoloryzowałam włosy i nie było źle, napewno o wiele bardziej suche, może przez jakiś tydzień bardziej się łamały, ale odrzywkami można zdziałać cuda :) Aaa, i nie zmieniła mi się objętość włosów. Pozdrawoam :)

mi nie o to chodzi ze chce sobie eksperymentowac, tylko po prostu zawsze malowalam na ciemne kolory, na dodatek je prostuje wiec nie cche ich niszczyc i chce popwrocic do swojego koloru, wiec chcialam pomalowac na kolor zblizony do swojego naturalnego, zeby sie nie odroznial potem z odrostami..

Gość bleblee
moja kolezanka - nie mam zamiaru komentowac twoich bajek .Może koleżanka się podpaliła, dlatego zaczęła dymić??? Dziwisz mi się?? 3 lata rozjaśniałam włosy Joanną i się nie zadymiłam nigdy!!

Gość moja kolezanka
tak bleblee masz racje zapomnialam, ona nie rozjasniala tych wlosow tylko jak co miesiac podpalala je, rowniez ojca podpalila a nie poslala go po farbe - przepraszam moj blad...czytanie ze zrozumieniem nie boli - nie dymila sie tylko dymek poszedl ze spinki, a co ty robisz na swojej glowie to jak pisalal twoja sprawa, a to ze tobie nic sie nie dzieje to twoj zysk i ok, ale to ze tobie cos sie nie przytrafilo nie oznacza ze nie moze zaistniec

Gość bleblee
Napisz jeszcze cos ciekawego, bo mi sie spać nie chce.

Gość moja kolezanka
No i później jej tacie musiałyśmy obie dupy dać za tą farbe drugą za 5 zeta, aż siedzieć nie mogłyśmy przez tydzień

Gość bleblee
Bo ja tak na parwdę to rozjaśniam włosy na cipie tym rozjaśniaczem, a nie na głowie, i byłam bardzo zadowolona z efektu, każdy kutas mój! :D