Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam sylwi24

kto ma ochote na zdrade????

Polecane posty

moze należałoby zmienić tytuł. Zdrada kojarzy sie niektórym mało pozytywnie. Ogranicza też potencjalnych kandydatów do tych, którzy sa w jakimś związku. Moze odstrasza singli.

Przecież to jest tylko życzliwa porada. Jeżeli ktoś jest sam, to nie może zdradzić. Nawet, jezeli ma ochotę na seks.

brum zmiana tematu mogłaby zachecic singli a to juz byłoby swinstwem :classic_cool: nie uważasz Brumka?:P

Gość a ja owszem a ja tak
Sylvi, odezwij się proszę na moge GG pt. 11462826, mam konkretna miła kuszącą propozycję , czekam niecierpliwie na odzew

Normalny ,powinieneś na forum otwarcie Sylwi powiedzieć...w końcu kiedyś nie miałeś z tym problemu...migasz się a to nie fair:classic_cool:

a dlatego,że odwracasz kota ogonem....nie nie pochlebiaj sobie to nie zazdrość z mojej strony...poprostu określileś jasno jakiej "kobiety"szukasz...tego się trzymamy i ja i wydaje mi się ,że V-ka też:p

brumka nie seks z singlem ale kłamstwo jakiego miałaby dokonac sylwi aby skusic singla ;) amorek notujesz wszystko ;) mamy okazje sprawdzic jego zdozlnosci do braku zdolności :D:D:D

heh. nie, nie o jakas "zazdrosc" mi chodzi. bylo by to raczej smiesze/zalosne z mojej strony. chodzi raczej o to - czemu uwazasz ze tylko 1 rodzaj kobiety moze mnie zainteresowac/zaintrygowac? :P

kopać moze mnie tylko V-ka oczywiście👄 Normalny...zapomniałam o czymś...ale V-ka sprowadziła mnie na ziemię 🌼wybaczysz???[robię minę kota ze shreka]