Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uper

Przede mna realne spotkanie z facetem z neta

Polecane posty

Gość uper

On wydaje sie byc porzadny, wymienilismy kilka maili, zdjecia... Ale denerwuje sie... poradzcie cos :(

Gość malinowa wrozka
nie oczekuj zbyt wiele, nie wyobrazaj sobie cudownego spotkania, faceta bez skazy. Lepiej malo oczekiwac i byc mile zaskoczonym :) Oboje bedziecie zestresowani wiec nie bedzie tak latwo.

tylko się zabezpiecz- pamietaj, prezerwatywa chroni nie tylko przed ciążą, ale także przed chorobami przenoszonymi droga płciową:classic_cool:

mam kilku znajomych poznanych przez internet-są ok choć jak wiadomo ciężko było w pierwszych kontaktach na żywo-a z facetami w sumie kompletna klapa...bo na zdjęciu i podczas pisowni nie widać było zachowania

Gość a gdzie się umówiliście
????? ja się zawsze zastanawiam, jakie miejsce jest najlepsze na pierwsze spotkanie z osobą, którą zna się tylko z internetu...

Gość sms 30
no napewno nie w domu

Gość mdsdff
No więc tak: mój były facet - poznany na necie, mąż - poznany na necie... Moje rady: 1. bądź sobą, 2. nie oczekuj zbyt wiele, 3. daj sobie i jemu szansę na poznanie się :)

Gość uper
nie planuje seksu;/ chyba na rynku...sama nie wiem. on pisze o kawie/kinie.. mam zdecydowac.. wiem z e nie powinnam sobie za wiele obiecywac..... ciezko mi czasem nawiazywac kontakty z obcymi - o czym gadac, ta cisza... jak sie zachowac.. kto ma zaplacic????

Gość mdsdff
miejsce publiczne - fajna kafejka z klimatem np. Nie może być za glośno - macie jakoś pogadać chyba :)

Gość uper
ejż, to nie ma byc sexspotkanie:O

Gość sms 30
Pozwalasz obcym ludziom za Ciebie płacic?

Gość mdsdff
zaproponuj że każdy płąci za siebie - uczciwe wyjście

Gość uper
a jak sie ubrac? zwykle? napisac mu wczesniej jak bede ubrana, mimo wyslanego zdjecia? jak sie przywitac,podac reke?

Gość uper
ej dodajcie mi odwagi :o

Gość jakakka
a skad on jest :) jakie miasto.moze ze mna tezsie umowil, chyba jestesmy w takie samej sytuacji...

Gość mdsdff
ubierz się kobieco - w końcu to randka :) ale kobieco i z klasą a nie "sexi" (wiesz co mam na mysloi pewnie). ubiór zalezy od tego gdzie pójdziecie - dostosowany do tego meijsca. Zresztą to przecież nei pierwsza randka w twoim życiu - wiesz o co chodzi :) skor iwdziął zdjęcie nei ma takiej porzeby żebyś mu mówiął jak bedziesz ubrana :) Na początek przedstawic się i podac rękę - więcej luzu mniej stresu :)

Gość jakakka
kobieco tzn. a co jesli to 1 randka?

Gość uper
krakow.. kobieco? spodnica i kozaczki..? w sumie wole spodnie... :O jej,...taki fajny sie wydaje,nie chce robic z siebie kretynki... palne głupstwo ze stresu

Gość mdsdff
no kurcze to przeciez zalezy co lubisz gdzie idziesz i ile masz lat :) nie ma sensu wbijac Cię np w mega ładną spódnicę "ołówek" za kolano skoro źle sie w tym będziez czuła... napewno fajne dodatki, delikatna bizuteria (lub wieksza stylowa jesli lubisz), dobre perfumy. Ubiór to tzw. sprotowa elegancja - chyba najbardziej uniwersalna.

Gość mdsdff
Moga byc spodnie jeśli są eleganckie i ładnie na Tobie leżą :) Do tego np top i kardigan czy jakaś marynarka/żakiet. Buty jesli lubiz wyższe by się przydały... ale jesli masz się w tym czuć neiswojo - to bez sensu - i tak się mocno stresujesz więc po co Ci dokładac tego stresu?!

Gość uper
ano racja... heh, szukam dziur w całym :) mam 22 lata. i to nie pierwsza randka ;-)

Gość jakakka
tez sie boje... strasznie.. :( jedyne co moge zrobic to poznac miejsce spotkania dzien wczesniej... :D a serducho juz mi wali...

Gość taka jedna z internetu
oj, dziewczyno, wyluzuj, ale się nakręciłaś. Ja już jestem po dobrych kilku takich spotkaniach , za każdym razem troszkę adrenalinki, każde spotkanie to jak przygoda. Niestety żadne z tych spotkań nie zaowocowało. I za każdym razem zupełnie co innego jest w rzeczywistości niż w necie. Najlepiej iść bez żadnego nastawienia (nastawiasz się zbyt pozytywnie! Niepotrzebnie się nakręcasz) Do wiadomości: Mały Książe, Doprawdy: rozczaruję Was, gdyż nie były to seks-spotkania (choć niektórzy pewnie zamarzyli o tym i owym)

Gość jakakka
no wlasnie, jatez sie nakrecilam jak przedwojenny zegar... :( zle mi z tym, ale jemu nie daje odczuc, ze mnie cos bierze...

Gość mdsdff
dziewczyny spokojnie... najważniejsze to umóić się w miejscu gdzie będą ludzie i gdzie bedziecie się dobrze czuły. Bądźcie czujne - choelra duzo dziwaków na tym świecie... słuchajcie swojego instynktu jakby co... oby nie było takiej potrzeby :)

Gość jakakka
nie koles jest spoko, tak mysle, zaden szaleniec, miejce klimatyczne :)

Gość mdsdff
no to spoko :) baw się dobrze :) Ile masz lat że to Twoja pierwsza randka w życiu?