Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uper

Przede mna realne spotkanie z facetem z neta

Polecane posty

Gość uper
a z tym płaceniem...? zalozmy ze on idzie cos kupic do baru, to jak, po powrocie mam go pytac ile mu oddac? albo stanac kolo niego w kasie po bilety do kina i dawac mu kase do reki jak kasjerka powie ile? glupio mi tak... jeszcze sie obrazi ze nie moze po dzenelmensku zaplacic za kobiete..? nie wiem... a jesli potem bedzie chcial mnie odwiesc do domu (ma samochod) jak sie wymigiac by wrocic samej albo by nie podprowadzal az pod dom?

Gość mdsdff
Normalnie - powiesz poporoszę kawę i wyciągasz kasę - po prostu :)

Gość witajcie w klubiee
ja też umawiam sie z facetem z internetu, też jestem zdenerwowana mimo że stara doopa ze mnie:D facet jest całkiem milutki, tak samo zaniepokojony jak ja ale myślę że tym razem mi się uda bo poprzednio sobie biedy narobiłam spotykając się z kolesiami w ciemno.. jeśli chodzi o ubiór to ubiorę obcisle spodnie i dopasowana koszulka.... heh nie napisze więcej bo my poznaliśmy się TU na kafe :classic_cool:

Gość mdsdff
na kafe?? no proszę :)

Gość jakakka
a pierwsza litera jego imienia... mam wrazenie ze spotykamy ssie z tym samyym, oby nie

Gość uper
o jej, na kafe? :P eh a lepsze kino czy kawiarnia? on mi kaze wybierac.. i czy jak napisze mu jutro w poludnie ze chce jutro wieczorem to bedzie za pozno? wole "spontan" bo inaczej bede za dlugo myslec...

Gość mdsdff
na pierwsze spotkanie ja bym wolała kawiarnię :) musisz mu dac więcej czasu niz kilka godzin :)

Gość uper
mdsdff a długo zes krecila z nimi przez neta przed spotkaniem ?

Gość mdsdff
z pierwszym - czyli byłym facetem - mimo iz bylismy z jednego maista - długo - pare miesięcy... potem było spotkanie i prawdę mówiąc to ja byłam tą która podkręciła tę znajomość :) Z moim przyszlym i obecnym mężem bardzo krótko - bardzo szybko zaproponowal spotkanie w realu. Nie ma na to reguły :)

Gość uper
a jesli potem bedzie chcial mnie odwiesc do domu (ma samochod) jak sie wymigiac by wrocic samej albo by nie podprowadzal az pod dom?

Gość witajcie w klubiee
jakakka 1 litera P:)

Gość qweqweweqqw
w necie tylko nieudacznicy szukaja osob do zwiazkow...

Gość uper
qweqweweqqw - niestety w realu mi sie nie udało

Gość JakoMuzykant
Ja poznałem kilka Dziewczyn przez Internet.

Gość JakoMuzykant
i raz uprawialem sex z chłopakiem z sieci

Gość mdsdff
W takim razie jestem neiudacznikiem... choć ja w necie nei szuakąłm związków a tak wyszło... jak przygotowania do randki?

Gość uper
napisalam mu ze mam jutro od poludnia czas a jak woli weekend to w pt/sb mozemy sie spotkac... ale milczy:|

Gość mdsdff
daj mu trochę czasu - kto wie może on też sie trochę boi :)

Gość isza1818
Czesc :) Ja tez sie umawiłam wiele razy przez neta i musze powiedz ze bylo nawet okey spoko kolesie i wogole. A teraz klikalam na czacie z takim kolesiem ktory okropnie sie uwaza za przystojnego do bolu;/ normalnie masakra heh i na co ? jak myslicie na seks koles chcial sie spotkac ? I zasanawiam sie co by mu napisac zeby mu dokopac w d***. Czekam na odp... od wasc;* pozdawiam

Gość jak bedzeisz miala tyle
szczescia co ja to zobaczysz na miejscu spotkania swoj ideał;) ale nie wierze ze bedzeisz miala az takiego farta:P