Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od malego kotka

Pytanie o makego kotka -prosze o pomoc !

Polecane posty

Gość od malego kotka

Witam serdecznie ! Kilka dni temu znalazlam malego 4 tyg koteczka. Byl u wete, dostal leki na robaki. Mam praktyczne pytanie odnosnie wyczesywania pchel. Maly ma pchly, mam grzebien, ale nie wiem jak to zrobic ? Mam kicie na kolanach, czesze i na grzebieniu sa pchly, jak je usunac, zabic ? Bardzo prosze o pomoc ! Czy robic to w wannie czy moge na kolanach ? Widzialam czarne pchly na niej, mala sie drapie i chce jej pomoc. Bardzo prosze o pomoc. Mam jeszcze jedno pytanie : jak wyglada kupka takiego kotka ? bo moja ma luzna, wodnista. Mysle ze po lekach. Jak dlugo tak bedzie. Serdecznie dziekuje za odpowiedzi! milego dnia :)

Gość od malego kotka
hop

Gość Wert daje takie kropelki o r

Gość pchly zabija sie zgniatajac
je miedzy paznokciami, nieprzyjmena robota ale skuteczna. innego sposobu nie widze, chyba ze czesanie kotka na dworze poniewaz pchly moga zalegnac ci sie w dywanie, kocach itp. wiec albo sie pomeczysz zabijaniem pchel albo wyczesz go gdzies na dworze i kup mu obroze p. pchlom tylklo uprzedz sprzedawce, ze to dla malego kotka :)

Gość od malego kotka
Dziekuje bardzo.

Gość od malego kotka
A co z kupka ?

Gość Wert daje takie kropelki o r
nie wiem, jak to się dawkuje, zakrapla się kropelki na kark. Potem, ewentualnie można kitkowi założyć obrożę przeciwpchelną. Jesteśsssswspaniał :D

Gość od malego kotka
Dziekuje za odpowiedz. Weterynarz powiedzial, ze kotek jest za maly na jakiekolwiek srodki przeciwpchlom. Dopiero od 8 tygodnia moze dostac. Troche mnie to czesanie przeraza i to zabijanie pchel :) ale maluszek tak sie drapie

Gość pchly zabija sie zgniatajac
z ta kupka poczekaj, niech te tabletki przejda, jedzenie nowe itp. po tym wszystkim powinno sie unormowac :)

Gość od malego kotka
Tez tak mysle, ze to po lekach. Ale malutka od razu robi kupki na zwirek, taka madra :) Dziekuje serdecznie za odpowiedzi! Do kolegi : sam sie utop !