Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jessica20

Quick Vue i inne...

Polecane posty

Gość Jessica20

Hej kobietki :) Mam do was takie pytanie. Od niebezpiecznej sytuacji mineło 6-7 tygodni. Robiłam w tym czasie kilka testów, wszystkie wyszły negatywne. Robilam tez Quick Vue. pierwszy - ok 3 tygodnie temu, wynik negatywny i taki się utrzymał drugi - ok 2 tygodnie temu, po godzinie pojawiła się cieniutka i jaśniutka druga kreska trzeci - ok 8 dni temu, po godzinie pojawiła się cieniutka i jaśniutka druga kreska czwarty - dziś, to samo co wyżej :) Czy to może oznaczać ciąże? Nie miałam 2 okresów, boli mnie głowa, mam stany podgorączkowe (ale gdy rano mierze, zawsze o tej samej porze mam 36,5, dopiero jakies 2-3 godziny po przebudzeniu pojawia się ok 37,2 stopnia). Czy to może być ciąża? :( Chociaż te objawy, które mam pasują również do tarczycy czy torbiela jajnika...

Jeżeli nie miałaś już 2 kolejnych miesiączek to chyba powinnaś iść do lekarza choćby z tego powodu. A tam już się dowiesz, czy jesteś w ciązy czy nie. Ja nie miałąm takich sytuacji z testem, druga kreska zawsze pojawiała się prawie od razu.