Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Candi

Co ubrać? Dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość Candi

Witajcie! Idę na ślub/wesele na 14:00. Byłam zaproszona jako zwykły gość, jednak świadkowa złamała nogę przed chwilą i to dość poważnie i mnie poproszono, abym była świadkową. Przyjęłam do "zaproszenie". Jak myślicie dobrze zrobiłam? Jakoś gość miałam ubrać tę sukienkę: http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_damen/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1xdWVsbGVfcGxfMTU4NjM5JmZoX3JlZnRoZW1lPXByb21vXzgyMjE5NTA3JTJjc2VlYWxsJTJjJTJmJTJmcXVlbGxlX3BsJTJmZGVfREUlMmZfYWN0aXZlJTNlJTdiMTk3MDAxMDElN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsXzE4ODhfcXVlbGxlX3BsJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF8yMjc0X3F1ZWxsZV9wbF8xODg4X3F1ZWxsZV9wbCU3ZCZmaF92aWV3X3NpemU9OSYmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3BsJTJmZGVfREUlMmZfYWN0aXZlJTNlJTdiMTk3MDAxMDElN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsXzE4ODhfcXVlbGxlX3BsJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF8yMjc0X3F1ZWxsZV9wbF8xODg4X3F1ZWxsZV9wbCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcGxfMjMxMl9xdWVsbGVfcGxfMjI3NF9xdWVsbGVfcGxfMTg4OF9xdWVsbGVfcGwlN2QmZmhfZWRzPSVjMyU5ZiZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/ do tego : czarny żakiet, buty te: http://www.deezee.pl/shop,show,815 i do tego czarna kopertówka. Zakiet tylko ubiorę sobie najprawdopodobniej tylko do kościoła, żeby głupio nie wyglądać bo u nas słończe świeci i jest bardzo ciepło. Jak myslicie mogę tak iść?

Gość Candi
Przyjęłam to "zaproszenie". * słońce*

Gość Candi
Nie wiem czemu tak. Jak chcecie zobaczyć to musicie spację usunąć po SHOP.

Gość valerie hobhouse
Bardzo ładny strój! Możesz śmiało tak pójść, będziesz wyglądać pięknie

Gość Candi
Dziękuję Wam dziewczyny! :)

Dobry wybór :) Sukienka fajna, super buty, nie wiem, jaki żakiet, ale po kiecce i butach wnioskuję, że też będzie ładny i pasujący do reszty :)

Gość Candi
A słuchajcie. Mogę ubrać zegarek? Czy to głupio? Pasuje do reszty super- wygląda jak bransoletka? Hmm?

Gość ewelinay24
swiadkowa w zandnym wypadku nie powinna miec na sobie bialej ani bezowej sukienki, ten kolor na weselu jest zarezerwowanym wylacznie dla panny mlodej

Gość CO UBRAĆ
Lepiej spytać "kogo". Odpowiem zupełnie poważnie - SIĘ ubrać. Wiem, że to forum nie jest miejscem gdzie najważniejsza jest poprawna polszczyzna ale nie znaczy to, że mamy pisać z błędami. Po polsku mówimy "ubieram się w sukienkę" a nie "ubieram sukienkę". Co do meritum - sukienka bardzo ładna, tylko wydaje mi się że za jasna. Ale jeśli już kupiłaś to jasne, że w niej idź. Powodzenia :)

Gość Candi
Witajcie! Wesele trwa, świetnie wyglądałam. Teraz szybko wpadłam do domu na godzinkę się odświeżyć, polożyć dziecko szybciutko spać i jadę dalej się bawić :) Powiem Wam, że świetne zabawa i cudownie wyglądałam- nie chwaląc się. Dobranoc :*

Gość Akyszka
Śliczna sukienka..podobnego kroju szukam na 100dniówke..oczywiscie nie biała i bez tej...wstegi:)