Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrofeczkaaa

problem z kotem

Polecane posty

Gość mrofeczkaaa

mam kota, 6 miesiecznego, to moj pierwszy kot , wiec pytam sie tych bardziej doswiadczonych:) od paru dni mojemu kotu bardzo mocno smiedzi z ryjka , 2 razy bardziej niz zawsze, zaczelam sie tym martwic , ale zagladalismy ze znajomym mu do ryjka i bylo widac ze 2 zeby mu sie ruszaja, czyli zaczna mu wypadac mleczaki. Znajomy powiedzial ze to chyba przez to ze mu wypadaja tak mu smierdzi. Ale czy tak jest napewno. boje sie ze to moze byc jakis stan zapalny czy cos. Nie wiem moze mam isc do weta, a moze ktos tak mial ??

Gość a czym go karmisz
?

Gość kotek psotek
takiemu mlodemu kociakowi nie powinno smierdziec z ust. wskazuje to ze moze byc stan zapalny. pojdz koniecznie do weta

Gość mrofeczkaaa
dachowiec, karmie go karma sucha i mokra

Gość a czym go karmisz
jeżeli to karma typu kite kat czy wiskas to się nie dziw, że niezbyt ładnie pachnie mu z pyska, kup mu lepszą karmę, najlepiej weterynaryjną z royal canin i puszki czy saszetki z wyższej półki np. almo nature, poza tym są też rózne przysmaki niwelujące zapaszki z kociej mordki :)

Gość mrofeczkaaa
sucha karme daje mu lepsza a puszki z whiskasa ale chodzi o to ze mu od paru dni bardzo mocno smierdzi za mocno dlatego mnie to martwi

Gość ciasteczko deserowe
whiskas dla kota to to samo co fast food dla czlowieka ;) nie mowie by nigdy nie dawac bo jak sama jesz w McDonaldzie to tez zabronic przeciez ci nie moge ;) ale raz na jakis czas mozesz dac jednak nie codziennie jak ci na nim zalezy. juz lepiej siegnij po Purine

Gość mrofeczkaaa
oki kupie cos innego i zobacze czy bedzie poprawa, ael takie moje pytanie czy przy wypadaniu zabki moze bardziej smierdziec z ryjka??

Gość Rasa europejska
---> dziewczyna__ Uświadom sobie, że dachowce są kotami rasowymi. Jest to rasa europejska, wysoko ceniona. Ulubiona przez ludzi dowartościowanych, pozbawionych kompleksów. Nie każdego stać na "zwykłego" kota. Niektórzy muszą mieć coś"lepszego", tym leczą swoje kompleksy, tak samo jak dresiarze muszą imponować pitbullami

Gość mrofeczkaaa
nikt nic wiecej nie napisze??

co sie glupio pytasz, idz do weterynarza zanim to sie dowiesz i zanim Ci kot zachoruje i zdechnie. wtedy bedziesz plakac na kafeterii piszac "zaniadbalam kota i nie zyje". Ponoc oprah winfrey nie zyje, to tak na marginesie