Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reniak

czy ja jestem juz dorosla?

Polecane posty

Gość reniak

mam 21 lat jdnak rodzice nie pozwalają mi się spotykać z 35 latkiem ..:O studiuje medycyne , nie szukam sponsora (rodzice doskonale o tym wiedzą w końcu to oni mnie utrzymują :O ) jesteśmy szczęśliwi jednym słowem... nie rozumiem dlaczego to 14 lat różnicy jest dla nich tak wielką przeszkodą...przecież on nie mógłby być moim 'tatusiem' :O

Twoje życie, twój wybór, nie pozwól decydować im za Ciebie. Jesteś dorosła i sama musisz zdecydować co jest dla Ciebie dobre. Słuchając rodziców możesz stracić największą miłość swojego życia.

dla rodzicow tak dlugo nie bedziesz dorosla jak dlugo bedą Cie utrzymywali ..tzw doroslosc to nic innego jak zdolnosc utrzymania sie na powierzchni zycia bez pomocy z zewnatrz ;)...wiec ?

Gość reniak
a mi kabel USB - chodzi mi o dorosłosć w sensie podejmowania własnych decyzji..prawo wyboru szokująca wypowiedź- ciesze się że jeszcze są tu tacy ludzie którzy naprawdę służą dobrą radą ;)

hehe wiem co mialas na mysli ;)....na 10 osob ktore sa na utrzymaniu rodzicow moze tylk dwojce udaje sie taki manewr jak podejmowanie decyzji .....pozostalym pozostaje posluchać cos w rodzaju : jak bedziesz na swoim bedziesz decydowac a tak dlugo jak ja cie utrzymuje masz robic tak jak ja mowie ! albo co gorsza ...jak Ci sie nie podoba to wynocha ! taka jest niestety prawda :O

mnie tez sie wydaje ze ---szokujaca wypowiedz--- ma racje ;).....ale musisz sie liczyc z tym ze trzeba bedzie zadbac o swoje utrzymanie i opuscic dom .....