Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alleallelalle

Czy ktoś ma juz dosyć monopolu allegro?

Polecane posty

Gość alleallelalle

Witam, od jakiegoś czasu mam kłopot z alegro, kolejny raz moje konto zostało zawieszone bezpodstawnie, z byle powodu mimo że płace gruby hajs za ich usługi. Zaznaczam, że jestem uczciwym sprzedającym, allegro się do czegoś ciągle przypieprza traktując ludzi jak śmieci bez swoich racji i praw, juz sobie poczytałam inne fora i jest masa ludzi która ma tego dosyć. Czy jest ktoś jeszcze? Napiszcie o swoich negatywnych -przygodach z allegro i napiszcie co wam na sercu leży. Zastanawiam się co im można zrobić, bo zachowują się ewidentnie jak by mieli monopol, a to jest chyba wbrew przepisom, puki co polecam www.subasta.pl, mam głęboką nadzieje, że ten serwis się rozwinie i będzie czymś jak pepsi dla cocacoli, powstanie zdrowa konkurencja i allegro zacznie szanować zdanie swoich użytkowników, wogóle ich szanować!

Gość jest jeszcze świstak i ebay

Gość bluta
buhaahahhaahhaah- jarek_84 dopaliles :D

Gość alleallelalle
tak, ale swistak i ebay są mało przejrzyste, troche słabo się z nich korzysta, mam nadzieje że subasta.pl się naprawde rozwinie, są bardzo podobni, ludzie są przyzwyczajenie do pewnych schematów. ...No ale racja niby jest jest jeszcze świstak i ebay, razem mają tylko 30% rynku, a allegro 70%, wszytsko byłoby ok, gdyby nie to, że allegro zaczyna sobie robić co mu się podoba ze swoimi uzytkownikami, nie wspomne, że opłaty są przesadzone.

Gość ebay to chyba w Polscetylko.
ja mieszkam w UK i TYLKO NA EBAYU KUPUJE I SPRZEDAJE!! na caly swiat.

Gość alleallelalle
aha, wileka prośba do czytających, bardzo prosze o wypowiedzi osób które mają coś do powiedzenia, które wiedzą o czym mówie i doświadczyły na własnej skórze pewnej niesprawiedliwości, innym dziękuję, jak bym miała ochote na gadki-szmatki poszłabym do piwiarni.

Gość wqe
ja mam konto na allegro jakies 4 lata i nigdy nie miałam problemow z nimi. płace na czas i nie łamie regulaminu.

Gość ----- ----------
ja tez nie mam problemow, moze alleallelalle napisz cos wiecej

Gość alleallelalle
W jesienne wieczory kompulsywnie nabywam bilet kolejowy do Stegny, tam staję naga na plaży, z rozczochraną fryzurą łonową i rozmyślam o pindolu Ludwika Dorna, poczas gdy porywisty mistral owiewa moje falujące piersi.