Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podłamka

Czy kobiey przy kości nie mogą być szczęśliwe w związku ?

Polecane posty

Gość podłamka

Kurde, nie jestem brzydka, głupia, ani szczupła. Czy mogę mieć faceta ???

Gość kolejny durny
topik. Pewnie, że możesz. Jasne, kazdy facet na pierwszy rzut oka woli szczuplą i zgrabną. Ale na drogi rzut... ;) Tylko masz się nie mazać, nie smęcić i nie narzekać. Jeśli czujesz się zbyt gruba, to zacznij się powoli odchudzać i ćwiczyć. Nie przesiaduj na kafetrii, bo nic dobrego z tego nie wyniknie. P.S. Ważę 96 kg przy wzroście 175 cm. Mam super faceta :D

mogą. ja jestem dość spasiona: 172 wzrostu i 75kg a jeszcze 3 miesiące temu było tak z 9 kg więcej. jestem w bardzo szczęśliwym związku.

Gość kolejny durny
Bo KOCHANEGO ciała nigdy za wiele :D I.... Jest DUŻO miejsca do całowania :D

a na studiach miałam koleżankę 165 i waga pod setka...miała super fajnego chłopaka :) dodatkowo pamiętajmy że są fetyszyści puszystych ;)

Gość podłamka
Ehhh nie przesiaduję non stop ;p czasem wejdę, odchudzam się, ale mam np. taką budowę ciała, szersze biodra, trochę tyłka i nóg, pełną pierś ;) nie wiem juz co jest nie tak :( czuję sie podłamana ;(

Gość przy kości czyli co
? 10 kg więcej czy 40 kg?:p

Gość yyyyyyh
Właśnie, ludzie myślą że grubym można być tylko od jedzenia ... pustotaa ! Otóż uświadomię was że NIE !!!! Mogą to być uwarunkowania genetyczne, psychiczne, może to być choroba i to dość ciężka jak cukrzyca, chora trzustka itp. A wtedy to są lata leczenia Więc puknijcie się zanim zaczniecie pierdolić od rzeczy :/

Gość podłamka
nie no nie jestem super gruba, po porstu mam więcej tu i ówdzie, ogólnie sie sobie baaardzo podobam, wyglądam coś jak beyonce, tyłek, uda ... nie rozumiem czemu faceci wolą wieszaki ?

yyyyyyh ---->>> Nie wymądrzaj się. Dobrze wiem, że nadwaga nie musi wynikać z ilości spożytych pokarmów. W 99% jednak odpowiednia dieta i dużo ruchu na świeżym powietrzu wystarcza dla utrzymania odpowiedniej wagi ciała. A poza tym w chorobach metabolicznych utrzymanie normalnej wagi ciała jest bardzo ważne, gdyż zbędne kilogramy mogą doprowadzić do komplikacji. Nadwaga jest przede wszystkim niebezpieczna dla zdrowia. Szczupli ludzie są zdrowsi i żyją przeciętnie dłużej. I nie pisz mi, że nie mam racji bo ja służba zdrowia :P:P:P

Gość olejzpierwszego
ja tam wole grube... ale co z tego jak wiekszosc z nich ma jakies kompleksy.... zwyczajnie nie da sie ich macac bo juz sie boja o to ze faldki facet wyczuje albo cos.... a sex i pokaznie sie nago to juz wogole tragedia w niektorych przypadkach... same sobie sa winne

Gość bajery z ery
a ja uważam ze nie,, ja waze 70 kg wzrost 165 , ,,, nie mam faceta ,

Gość precz z fałdami
A ja nikomu nie życzę nadwagi, a nawet powiem, PRZESTRZEGAM! nie tylko dlatego że mi sie , (powiem ładnie), z"PROSIACZKAMI "kojarzy..ale to straszny wstyd, brak pewności siebie ,skłonności do złośliwych odzywek.....nieeeeeeeeeeeee! i jeszcze zero pieszczot..tragedia!

Gość a jaaaa
jestem grubsza ;) i jakoś nie czuje wstydu z tego powodu, nawet się cieszę bo wyglądam okej ;D chudzi ludzi są wszędzie i wcale kości wystające nie są ładne. A dodam jeszcze ze jestem osobą pewną siebie i w ogole i właśnie przez moją pewność nie mam faceta ;) bo większośc woli jakies babki z kompleksami nieporadne itp. bo się boją i tyle ;) a jeśli babka ma wzrok trochę wyżej niż na poziomie kolan to jest źle. I jak tu dogodzić i pogodzic ?

no stanowczo szczuplakiem nie jestem a chłopaka mam od 4 lat:) dlatego DBAJ O SIEBIE a wtedy moze bedziesz lepeij czula sie sama ze soba:)