Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgs

czy to jest grzech??

Polecane posty

Gość gdsgs

chodzi mi konkretnie o masturbacje??

Gość bvcvbc
tak jak seks przed slubem .-To tez grzech

Gość Morandii
mge cie bzykac i po problemie

Gość bvcvbc
masturbacja to grzech seks przed slubem to grzech seks oralny to grzech .

Słyszeliście, że powiedziano: Nie cudzołóż! A Ja wam powiadam: Każdy, kto pożądliwie patrzy na kobietę, już się w swoim sercu dopuścił z nią cudzołóstwa. Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. I jeśli prawa twoja ręka jest ci powodem do grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało iść do piekła. Powiedziano też: Jeśli kto chce oddalić swoją żonę, niech jej da list rozwodowy. A ja wam powiadam: Każdy, kto oddala swoją żonę - poza wypadkiem nierządu - naraża ją na cudzołóstwo; a kto by oddaloną wziął za żonę, dopuszcza się cudzołóstwa. Ew. Mateusza 5:1-48 Jesli jestes ateista to ok.

Gość bvcvbc
seks oralny to grzech . gdzie tak pisze ..? to grzech .MOzna tylko w roznych pozycjach na przyklad na jezdzca czy misjonarska , ale nie brac tego do buzi , bo wg kosciola to grzech .