Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość johny11palcow

co robic pomozcie prosze

Polecane posty

Gość johny11palcow

witam mam nastepujacy proble a mianowicie jestem z dziewczyna 5 lat jednak teraz zamierzamy sie pobrac ale jest ale 4 dni temu powiedziala ze pierwszy raz nie byl ze mna zaluje tego co zrobila trwalo z 10 minut i nie chciala jednak ja sie zalamalem nie wiem co robic widze to jak ona robi kazdy szcegol sobie wyobrazam ona placze ale ja wxiaz nie wierze brzydze sie nia jak o tym mysle nie wiem co robic kocham ja ale no pomocy

Gość zapomnij
5lat zwiazku kreslisz bo ona przed toba miała jeszcze kogos? masz cos nie tegez z głową? mąż mi zdrade wybaczył rok temu i mowy nie było o rozstaniu!!! zdradzilam bo czułam że cos między nami umarło a tak naprawde zrozumiałam że go bardzo kocham. powinienes o tym zapomniec i ciesz sie ze ci powiedziała bo nie musiała... ciesz sie że tak naprawde ma porównanie i jest jednak z tobą to chyba o czyms świadczy.

Gość johny11palcow
najgorsze jest to ze ja ja wtedy kochalem ale ona wolala nie dziwie sie kolesia co mial wszystko nie ejst pusta ja nie mailem na browar kocham ja ale czuje uraz nie moge musze do psychologa

Gość johny11palcow
ona mnie zrozumiala jest corka policjanta a ja bylem krym za mlodu narkotyki i wogole z jednej strony zaluje ze sie ponownie zakochalem

Gość johny11palcow
ten koles poprostu ja wykorzystal bo podobno trwalo to 10 minut i aj to boli a kazdy wie ze byl taki co mlode laski przekabaci