Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość micky mouse

doradżcie proszę

Polecane posty

Gość micky mouse

mam taki problem i chciałabym abyście mnie wspomogli swoimi wypowiedziami co byście zrobili na moim miejscu.... otóż jakieś trzy miesiące temu zaczęłam pracować w dużej firmie farmaceutycznej - z pracy jestem bardzo zadowolona - teraz w tą sobotę jest szkolenie firmowe w górach wyjazd w sobotę powrót w niedzielę jest w tym nocleg,wykłady no i naturalnie kolacja - bankiet i powrót na drugi dzień. Problemem jest to że mój mąż nie chce mnie puścić na to szkolenie powiedział że jak pojadę to wymieni zamki w drzwiach żebym nie wracała i że pokażę wtedy jaką jestem żoną ....jest zazdrosny bo pracowaliśmy kiedyś w hotelu i wie jakie rzeczy dzieją sie na takich imprezach....jednak ja nie mam zamiaru niczego złego robić - owszem moge sie pobawic ale kulturalnie - nie wiem czemu mąż nie ma do mnie zaufania.... szkolenie jest obowiązkowe i wszyscy na nie jadą .... i teraz po 1 : nie chcialabym sie wyrozniac, zalezy mi na pracy i chciałabym pojechać po 2 : nie chciałabym sie o to pokłócić z mężem - dobrze nam sie układa a teraz staramy się o dziecko Nie wiem co mam robić.....jechać czy nie jechać????? Bardzo proszę o pomoc co byście zrobili na moim miejscu za wszystkie rady będę ogromnie wdzięczna.....

Gość bajery z ery
kurde powiem szczeze cieżka sprawa pogadaj jeszcze raz z męzem , musicie miec do siebie zaufanie przeciesz takich spotkan jak to bedzie wiecej , za kazym razem bedziesz odmawiała wyjazdu wrescie cię zwolnia ,,,

Gość micky mouse
rozmawiałam właśnie ale żadne argumenty do niego nie przemawiają..... czy mam mu zrobić na przekór i pojechać - żeby nie zawalić sobie w pracy???

Gość micky mouse
tak tez uważam ze małżeństwo jest ważne ale kurcze co z praca???? jestem teraz między młotem a kowadłem.....