Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ppppppppppp

Dziewczyna dała mi zmyslony nr tel po co to robicie?

Polecane posty

Gość Ppppppppppp

Jestesmy z tego samego miasta znamy sie z dyskoteki taki nr mi podała ze jak rano zadzwoniłem to jakis facet mnei opieprzył z drugiego konca Polski że nie zna takeij a takiej i żebym mu dał święty spokój

Gość vice versa
jest mało asertywna. olej ją, nie jest warta:O

Gość małaKasiaKlubiKmisia
nie chciała widocznie kontaktu z toba i nie wiedziała jak to rozegrac albo cos pokreciła cyfry...

Gość zws
ale gdzie tam. znam takie kobiety. zmyslaja numer zeby faceci sie szybko odczepili.

Gość zws
tez mysle, ze za tym stoi brak asertywnosci ale takze praktyczne wzgledy - dajesz numer i nie masz na glowie przyklejonego faceta, ktory liczy ze odmowa jest tylko flirtem

Gość Ppppppppppp
mogła mi od razu poweidziec ze nie chce mi go podac dzis ja widziałem po 3 dniach od tego zmyslonego nr przez nia i opowiedziałem jej to a ona sie zaczęła starsznie smiać

Gość zws
ppppp nie przejmuj sie poderwiesz nastepna

Gość Ppppppppppp
wszystko to takie pokręcone jak cholera nei lepeij od razu kawa an łąwe?

Gość tarantulla
niedojrzala jakas, w sumie to powinienes sie cieszyc ze do niczego nie doszlo

a jesli naprawde jej sie pomylilo? wystarczy przekreci 1 cyferke i juz, jak dawal ci ten nr. po alkoholu to moglo jej sie pomylic, samej zdazylo mi sie takie cos... zmienilam numer, nowy mialam z tydzien czasu i podalam facetowi ten stary :O

Gość zws
dla mnie taka praktyka swiadczy zle o czlowieku ale ja otwarcie odmawiam, stanowczo a i tak jakis procent facetow jeszcze probuje nie wiem dlaczego. moze nie potrafia przyjac porazki wiec jakos rozumiem, ze ktos mniej odwazny bierze sie na taki sposob.

Gość Ppppppppppp
nie,ona wiedziała ze mi zły nr podała bo jak jej opowiedziałem kto odebrał to się smiała.Bawiła sie an imprezie ze mna i była miła znamy sie juz sporo czasu jako znajomi znajomych podaczas imprezy blizej powinna powiedziec ze nei chce podac a nei robic jaja wobec osoby która sie widuje czesto

Gość zws
mna i była miła znamy sie juz sporo czasu jako znajomi znajomych podaczas imprezy blizej powinna powiedziec ze nei chce podac a nei robic jaja wobec osoby która sie widuje czesto no powinna. ale to teoria ty nie powiniennes przejmowac sie tym a sie przejmujesz nie ma potrzeby nie ty wyszedles tu na idiote

Gość malinowe_oczy
jakaś kretynka... nie przejmuj się