Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jak ja jak ja

moj byly zachowuje sie jak gowniarz

Polecane posty

Gość później
bracie. później. Nie wal takich błędów, bo sobie image psujesz.

z tym małym wyjatkiem ze to "puzniej" w pierwszych linijkach textu...to byk nie mojego autorstwa::P:P:P:P...to jest cytat wklejony z wczesniejszej wypowiedzi:D radze uwazniej czytac,a pozniiej dopiero osadzac i martwic sie o moj image:P:P:P:P:D

Gość ehhh Ci faceci
mi ostatnio ktos wchodzi z fikcyjnego konta( pustego zero opisu i znajomych ) na moj profil w N-K .Do tego jeszcze jacys obcy ludzie ( wczesnej sie to nie zdarzalo). Cos czuje , że to moj ex. Sam zerwal , nie chcial znac a teraz jakies kombinacje. Czyzby byl ciekawy co u mnie? ;)

Gość później
Zwracam zatem honor. :) Ale żeby się do czegoś przyczepić, to informuję cię ,iż wystawiasz za dużo jęzorów. :P

wszyscy zagladaja na konta swoich ex...i nie wazne czy to kobieta czy mezczyzna....tylko z tym wyjatkiem ze niektorzy zagladaja po to by sie umartwiac,porównywac i zaspakajac własna ciekawosc....osobiscie nie jestem "wszyscy":D

później Zwracam zatem honor. Ale żeby się do czegoś przyczepić, to informuję cię ,iż wystawiasz za dużo jęzorów. i za to cie lubie:)ze potrafisz sie przyznac do błedów,co tutaj na kaffe bardzo rzadko sie zdarza:D szacun dla ciebie a jezory...no cóz co bysmy bez nich zrobili dla ciebie specjalnie 3 :P:P:P

Gość później
:) Dobranoc. Aha, tylko głupiec nie przyznaje się do błędu.

Gość ciekawaaaaaaaaaa
ostatnio byly mojego ex stwierdzil iz ow ex a mnie w dupie i tak sie zastanawiam, czy tak na prawde jest czy moze cos innego....jak wam sie wydaje...Pytam z czystej ciekawosci, bo teraz to ja mam go w d*****:P