Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

Dziwota to dla mnie/

Polecane posty

każda nastolatka próbuje się robić na indywidualistkę i inną od wszystkich. ale dlaczego jak przyjdzie głupia moda, to każda tak samo wygląda? pamiętam, że jakby ze mnie zeżarły coś. byłam w gim i dużo za granicę jeżdziłam, tam sie naogladałam kolczyków na twarzy i we brwi zrobiłam po przyjeździe do tego kupiłam buty muszelki, które na zachodzie były modne, a u nas nie. poszłam do szkoły. wyzwali mnie od dziwaków. rok czy półtora pozniej, po wakcjach wracam i co? 20 chłopaków z kolczykami we brwi, 50 dziewczyn w butach muszelkach/. i tak do dziś. właśnie ściągam niby emowate kolcyzyki pod wargą z lewej i prawej, które sobie zrobiła ohoho temu, bo teraz każda rózowa ma czy po prawej czy lewej i każdy jebany emo.

Gość po pierwsze......
co to są buty muszelki????

Gość po pierwsze......
no to teraz juz wiem :) dzieki pojęcia nie miałam, ze sie na nie muszelki mówi :)

Gość po pierwsze....
w zwiazku z głównym tematem sie nie wypowiem niestety bo za stara juz jestem i nie znam dzisiejszych nastolatków :) ide spać

no starsze kobietki idą spać, a młodzi co?? ja w liceum szczególnie przed maturą chlałam w niedielę wdomu a wy co?