Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mixxer

Mix w Play, Idei, Plusie czy Erze?

Polecane posty

Gość mixxer

Pomalutku dojrzewam do podjecia decyzji o wzieciu telefonu w tzw. mixie. Wymaganie mam jedno - tanie smsy i KONIECZNIE jeden darmowy numer. czy taka oferta w ogole istnieje? A moze szczegolnie polecacie jakiegos operatora? Jesli tak, to dlaczego?

Gość mixxer
Dobra Kobieto, gdybym mogla, to bym sie przeszla. Nie naleze do osob, ktore ida na latwizne i pytaja innych, bo potem wole miec pretensje do siebie. No ale..nie ma szans, zebym po pracy zdazyla do jakiegokolwiek salonu. Mieszkam w malym miasteczku. Przegladnelam strony internetowe, ale mam straszny metlik w glowie. 1500 opcji. A tej najwazniejszej nie widze. A moze przeoczylam. Peace!

Gość rozne sa oferty
juz nawet po kilka "mixow" jest w kazdej sieci. Np w erze jest: era fun i taktak fon. Nie ma sieci idealnej. W kazdej sa plusy i minusy. W taktaku mozna doladowywac konto normalnie - jak w ofercie nie na karte - czyli 50zl na 3 m-ce - chodzi o to, by utrzymywac polaczenia wychodzace. W plusie niestety jest na ilosc doladowan i wiecej trzeba doladowywac. W orange jest chyba podobnie jak w erze. W play nie wiem ;)

A nie możesz na infolinię zadzwonić? twoje wymówki są bez sensu. a ja ci chcialam dobrze radzic. bo zaraz ktos wylapie temat i wpadnie tu ktos kto pracuje w orange albo playu i ci wepchnie cos. ale jak lubisz gdy wyrocznia kafeteria decyduje za ciebie to ok. nie czepiam sie juz.

Gość sbd7uh8
nie bierz żadnego mixa!!! to bezsens ja mam z plusa i męczę się z tym... :( lepiej kup telefon i zwykły starter. potem wykup sobie jakiś tani pakiet.

Gość mixxer
na infolinie akurat nie wpadlam. Ale czy nie uwazasz, ze na infolinii rowniez moge pasc ofiara osob podobnych do agitatorow z kafeterii? Poza tym lepiej chyba [pytac konsumentow niz "salonowcow", bo wiadomo, ze ich oferty sa naj, naj, naj. Nawet zakladajac, ze zaraz tu wpadnie jakis telefoniczny domokrazca, czuje sie bezpiecznie, bo akurat przez internet nikt mnie do niczego nie jest w stanie zmusic. Sorka, jesli Cie w jakis sposob zdenerwowalam

Gość mixxer
o, a cos blizej na ten temat? dlaczego sie meczysz? Ja zdecydowalam sie na mixa, bo te 30 zl i tak wydaje na doladowania, a skoro przy okazji mozna miec fajny telefon, to czemu nie?

przez telefon tez cię nikt nie zmusi, nie przystawi ci spluwy i nie powie: "Bierz suko!" Żart poczęści rzecz jasna ;) Jak zadzwonisz na infolinię to spytasz się o to co cię ciekawi, zapiszesz sobie co dany operator ma ciekawego a potem sobie wybierzesz oferte DLA SIEBIE WG SIEBIE naj. Proste?

Gość sbd7uh8
wzęłam telefon za 1zł w mixie z plusa. telefon fajny modny. z tym że umowa na 40 doładowań. jak chcesz bajerandzki telefon a mniej doładowań to sporą sumę trzeba zapłacić - dopłacić. za 30 czy mniej doładowań dadza ci najzwyklejszy telefon. teraz mija drugi rok telefon już sie powoli psuje a jak chcesz zmienic na nowy to też trzeba dopłacać albo wydłużać umowę. nie polecam mixów.

Gość mixxer
Przez neta to nawet nie moze mi tego powiedziec, tylko napisac i dlatego czuje sie bezpiecznie:). Ale sprobowac nie zaszkodzi rowniez przez infolinie:) Dzieki:) Gdyby jednak ktos mial cos godnego polecenia, to prosze o wypowiedz. I gdyby mial jakies kontra to tez:)

Gość mixxer
Po doglebnych analizach zdecydowalam sie na mixplusa. Niepokoi mnie tylko jedna rzecz - niby darmowy numer, a podobno mozna rozmawiac za tyle, ile ma sie na koncie..