Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderion

Gracie w konkursach ? Jakie sa Wasze wygrane ?

Polecane posty

Gość asderion

Przyznam się, że zawsze olewałem wszelkiego rodzaju konkursy ... nie wierzyłem, że mozna w nich coś wygrać :P Jednak raz trafiłem na pewną stronę z konkursami, przejrzałem liste i postanowiłem spróbować. Konkurs polegał, na opisaniu swojej wakacyjnej przygody ... wygrałem bon na wycieczkę o wartości 2500 zł :) Po tej nagrodzie jakoś się uzalezniłem, i praktycznie co tydzień biorę udział w jakimś konkursie. Do tej pory (od sierpnia 2008) wygrałem ... * bon na wycieczkę o wartości 2500 zł * weekend w SPA dla dwóch osób o wartości 2000 zł * zestaw kosmetyków FARMONY i NIVEA * konsole Playstation 3 * nawigacje turystyczna GARMIN A jak jest u Was olewacie takie konkursy ? A żeby nie było do tej pory nie wydałem ani grosza za udział w tej formie zabawy :P

Gość jaH
GRAM. mój najqiekszy sukces to 3 ipody w osttaniej promocji lays. "nałogowo" gram dopiero od pół roku wiec jeszcze duzo nie zdązyłam wygrac

Gość gram i nic nie wygrywam

Gość jaH
to widocznie mało grasz. ja także na poczatku nic nie wygrywałam, dopiero od jakiegos czasu cos ruszyło, jednk w wiekszosci sa to drobiazgi, tylko te ipody to cos lepszego

Gość duell
ja niekiedy gram w dużego lotka....jeszcze nigdy nic nie wygrałam :(...i znając moje szczęście to nigdy nic nie wygram :(:(

Gość Ja.......
i siostra zegarek a ona sama wakacje na Ibizie

Gość vbngbvn
Z wiekszych wygranych: 3 ipody, 1500 zł w gotówce, depilator i ostatnio bon do SPA ale tylko za 350 zł. Poza tym sporo drobnicy: ksiązki, bilety do kia, gry, kosmetyki...

Gość bfggbgg
kiedys telewizor z video, mp3, stoper

Gość 1234567......
parę razy udało mi się trafić 3 w totka to moje największe osiągnięcie :) w innych nie biorę udziału np w tych telewizyjnych szkoda kasy naciągają jak mogą .....ostatnio była u mnie koleżanka i oglądałyśmy konkurs na tvn no kurcze łatwe jak dla debili ale co z tego jak zadzwoniła 3 razy 10 zł poszło a ona nie dostała się na otwartą linię :)

Ja kiedyś wygrałem pluszowego misia Ale jak spaliśmy to miś za mocno sie rozkładał w łóżku i go wyrzuciłem :)

Gość murarz leonardo
ja ostatnio tylko 149 milionów Euro w supernatolotto :classic_cool: