Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jajko z niespodzianka

I tą kobiete szanuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jajko z niespodzianka

Ma 105 lat, nigdy nie uprawiała seksu Brytyjka, która w tym tygodniu obchodziła swoje 105. urodziny, uważa, że długowieczność zawdzięcza celibatowi. Wiadomość o tym obiegła w piątek internetowe media anglojęzyczne. - Powzięłam postanowienie, kiedy miałam 12 lat, że nigdy nie wyjdę za mąż, i nigdy nie zmieniłam zdania - powiedziała emerytowana sekretarka Clara Meadmore. Wyjaśniła, że w czasach jej młodości seks pociągał za sobą małżeństwo. - Ludzie dopytują się, czy jestem lesbijką, a ja odpowiadam, że nie. Po prostu nigdy seks mnie nie interesował ani o nim nie marzyłam - powiedziała dziennikarzom Zaznaczyła, że zawsze była zbyt zajęta innymi sprawami: "Musiałam nauczyć się stać na własnych nogach i zarobić na siebie. Niektórzy mężczyźni nie lubią tego u kobiet i nie upłynęło wiele czasu, a byłam już na małżeństwo za stara". - Zawsze miałam masę platonicznych przyjaźni z mężczyznami, ale nigdy nie odczuwałam potrzeby czegoś więcej - dodała panna Meadmore. 105. urodziny jubilatka świętowała z kieliszkiem wina w domu opieki w Perranporth w Kornwalii. Jeszcze osiem lat temu sama kosiła trawę w ogrodzie. Nigdy nie miała telewizora, ale lubi słuchać radia. Lubi też gotować, czytać i zajmować się ogrodem. Panna Meadmore urodziła się w Glasgow w 1903 roku. Podczas II wojny światowej służyła w Żeńskiej Służbie Pomocniczej w Królewskich Siłach Lądowych w Egipcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować