Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.a.c.j.e.n.t.k.a

gin-co wizyta to inna kwota..o co chodzi?

Polecane posty

Gość p.a.c.j.e.n.t.k.a

czy tez tak miałyście?chodzę w ciąży do lekarza prywatnie-w zasadzie wizyty wyglądają identycznie: 1.badanie na fotelu gin. 2.usg 3.recepta 4.sierowanie na badania no i poza tym conieco opowiadam jak się czuję itp. Raz bierze 100zł,raz 60zł a niekiedy 80zł.

Gość ja też zawsze płacę tyle samo
dziwi mnie, że twój lekarz tak dziwnie to ustala. Może zmień lekarza?

Gość to się ciesz
ja standardowo płace 250 zł za: rozmowa analiza wyników fotel krótkie usg rozmowa pytania i odpowiedzi skierowania

Gość u mnie jest tak
badanie ginekologiczne+ usg =wizyta 100zł samo badanie bez usg= wizyta 60zł a pogaduchy z lekarzem, receptyi skierowania nie mają żadnego wpływu na cene wizyty czasami siedze w gabinecie godzinę, czasami 15 minut, ale cennik zawsze ten sam jw.

Gość popros o cenik
wtedy sytuacja bedzie jasna a tak to nie wiesz czy gin cie kantuje czy tez nie . byc moze cena jest za kazdym razem inna bo nie za kazdym razem jest usg lub recepta . nie wiedzialam ze za recepte tez sie płaci rozumiem usg ale recepta ? No coz jezeli lekarz jest wart tego to płac - ja chodzilam panstwowo i za nic nie musialam płacic - ale wiadomo kazdy ma prawo wyboru . nie potepiam lekarzy prywatnych bo wiadomo ze za kase lepiej sie toba zajmie - choc wyjatki sie zdarzaja .