Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kenta

połóg a seks... Pomocy!

Polecane posty

Czy jest jakis czas pewny antykoncepcyjnie po porodzie? To znaczy czy jest jakis okres czasu po porodzie gdy nie ma szans na zajście w ciaze?

Gość koteczek1984
nie ma pewnego czasu

Gość fhdfhb
No co wy dziewczyny... To bzdura ze karmiac puiersia nie możesz zajsc w ciaze! Jestem matka to wiem:) Ja w trakcie karmienia piersia jadłam careezzette- nie szkodza dziecku. A jak nie chcesz tabletek tomusisz sie inaczej zabezpieczac.

Gość ekati
nie ma, jeżeli choćby na chwile uwierzysz, że nie musisz się zabezpieczać, to za 9 miesięcy znowu zostaniesz mamą... i z tego co mi mówił lekarz, to zaraz po ciąży jest znacznie większa szansa na kolejne maleństwo..

to jest bajka, że w trakcie karmienia nie zajdziesz w ciąże, w ten właśnie sposób często kobiety zaliczają wpadki bo karmienie nie działa antykoncepcyjno

No ok... Ale czy np powiedzmy te pierwsze tygodnie jest wogóle taka mozliwośc, czy się jajeczkuje?

A karmiąc piersią w odstępach nie większych niz 3 godziny nie powinno się zajść w ciąze, sama połozna mi mówila... ale ja i tak w to nie wierze... chce stosowac wlaśnie te tabletki antykoncepcyjne przy karmieniu... ale jeszcze nie byłam u gina, to dopiero 3 tygodnie po porodzie...

Gość smako-łyk
ja poprosiłam o receptę na cerazette jak wychodziłam ze szpitala,karmiąc piersią można zajść w ciążę

Gość fhdfhb
No ja nie wiem co Ty masz za połozna, jak wszedzie bebnia zeby w takie bzdury nie wierzyc... To po co by ginekolog przepisywał tabletki dla kobiet karmiacych? No jak chcesz to zaryzykuj...

Gość dzis dni pologu