Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka963

DIETA na poważnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

u mnie naszczęscie brak kasy i nigdzie nie ruszam sie z domu, tak to też pewnie bym dzis balowała, a dietke nadal trzymam, dzisiaj może jeszcze poćwicze ale niewiem czy mi sie zechce

no u mnie w miare w miare tylko ze troche na obiad zjadlam za duzo. niby to nie bylo az tak tuczace bo gotowane a nie smazone no ale za duzo zjadłam... ale jutro juz koniec biore sie porzadnie w garsc

ehh to pozazdrościć Wam tylko mogę dziewczyny... ja wczoraj wypiłam wieczorem jedno piwo i zjadłam trochę popcornu. W sumie nie żałuję,bo wieczór był bardzo miły:D Randkowałam do 2:30. Chyba będę miała dla kogo się odchudzać :p

o to gratuluje:*:*:*:* ja to narazie nie mam dla kogo sie odchudzac wiec robie to dla siebie. niedawno zerwalam z moim chłopakiem ale to przeszłośc mam nadzieje ze nie dlugo spotkam kogos wyjatkowego:D:D

Ja mam nadzieję, że on okaże się wyjątkowy, bo zawsze trafiam na kretynów i już mam tego dość :p Jak na razie jest dobrze:D a tak przy okazji polecam Wam dziewczyny książkę \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy\" Jak coś, mogę wysłać na maila ;) Z moją dietą dziś nieciekawie:p na śniadanie bułka z serem:/, na obiad ryba. Kolacji jeszcze nie jadłam. Nie ćwiczyłam, ale za to byłam na dłuuuugim spacerze po górkach i pagórkach :p

mam:) hi hi:P to moglabys mi przeslac na maila:p z gory dziekuje:P i ja tez mam nadzieje ze to nie okaze sie kretyn tylko naprawde ale to naprawde super facet:) a co do twojego dzisiejszego menu to wcale duzo nie zjadlas. raz na jakis czas jak zjesz bulke z serem to nic sie nie stanie:) moim zdaniem i tak bardzo dobrze sie trzymasz bo u mnie jest gorzej:)

możesz już zacząć czytać:D może wydawać się dziwne, ale od kiedy zaczęłam korzystać z porad tej książki, wszystko układa się po mojej myśli :D nawet wczorajsza randka;)

miłego czytania :* mam nadzieje,że sie przyda i spotkasz jakiegoś przyzwoitego faceta :D ja swojego nowego kolegę tak "omotałam" kierując się tymi poradami,że nie dość,że zaprosił mnie na randkę, to jeszcze od razu zaproponował,że mogłabym wpaść do niego na kilka dni...:D (jest z innego miasta) ehh Ci faceci :D heheh

ee to ładnie hehe:) w moim przypadku akurat tkwi problem we mnie bo omotac faceta to nie mam problemu tylko mi sie szybko nudza albo poprostu jestem za bardzo wybredna... ale wkoncu w zyciu szuka sie swojego ideała co nie?

no pewnie:D ja mam trochę pecha... miałam jednego chłopaka, którego traktowałam poważnie, ale okazał sie zwykłym chamem i po kilki miesiącach zakończyłam znajomość ;) już wolałam tych, z którymi byłam dla zabawy(z nudów). Teraz jak z tego wyrosłam, to spotkanie tego wyjątkowego wydaje się niemożliwe... mam nadzieje,że to ten z wczorajszego wieczoru;)

mnie tez wlasnie jeden kiedys tak zranił. a pozniej to ja sie nimi bawilam i tak jest do teraz. ale zaloze sie ze jakbym mocno sie zakochala to bym w zyciu z nim nie zerwala. szczerze mowiac to chcialabym sie tak zakochac mocno... na zawsze ale oczywiscie z wzajemnoscia;P

ehh też mogłabym się zakochać :) i być kochaną. Mnie nikt nigdy nie zranił. Nie dałam się ;) jeśli nie jestem czegoś pewna, to staram się nie angażować. Z resztą co mogło być ze związku, którego początków nawet nie pamiętam,bo byłam pijana..! Teraz jak zwykle zaczynam szaleć i cały czas o nim myśleć;) ale nie dam sie zwariować. Zobaczymy co z tego wyjdzie :*

sorka pomylilo mi sie. hi hi napisalas ze trafialas na kretynow a mi sie cos pomylilo hehe:P no ja pierwszy i ostatni raz tak sie dalam tymbardziej ze to bylo pewne tzn. tak mi sie wydawalo... ale oczywiscie i tak ja wtedy zerwalam bo tamten stchórzył ehh szkoda gadac;P

hmm w moim przypadku nikt nie zerwał. Samo sie skończyło. On mi później napisał, że złamałam mu serce i zaczął się o mnie starać. Chyba nie zauważył, że jest za późno:D? hihi. On też był tchórzem, a takiego cwaniaka zgrywał:D pewnie ten sam typ chłopaka, co Twój były. (troszkę zboczyłyśmy z tematu:p bombonierka się zdziwi)

Gość KlubBiegacza.pl
Stosując dietę nie zapomnij o aktywności fizycznej. Moim zdaniem najlepszą formą jest bieganie. Zachęcam do przeczytania artykułu "Biegam, bo chcę schudnąć" na stronie www.klubbiegacza.pl

Cześć dziewczyny Patrze poruszacie temat facetów hehe. U mnie weekend przebiegł całkem nieźle, w sobote w domku siedziałam nawet troche poćwiczyłam ale tylko pół godzinki. W niedziele ze znajmymi poszłam do baru, skusiłam sie na jedne piwo, ale i tak jestem z siebie dumna reszta wcinała picce i frytki i piła hektolitry piwa, a ja twardo odmawiałam wszystkim czestującym. To była najwieksza próba charakteru od początku mojego odchudzania. Dobrze że to koniec weekendu hehhe.

Czesc jak dzionek mija? Ja dzisiaj na śniadanie mussli z jogutrem nat i truskawkami, potem jabłko i mandarynka na przekaske. Zaraz bede szykowała obiadek, dzisiaj warzywa na patelnie jeszcze nie probowałam ale zobacze może posmakuje mi. Dzisiaj ogólnie cięzki dzień, okresu dostałam wczoraj i cały czas chodzi za mną coś słodkiego niewiem czy się nieskusze, ale bede walczyć Dzis kupiłam hula-hop, ćwiczyliście może kiedyś na nim? Może jeszcze wyjde na spacerek bo ładna pogoda to trzeba korzystać poźniej pewnie będzie coraz gorsza

ja mam ale nie umiem nim krecic:( za chiny nie moge sie nauczyc hi hi:) a co do dzisiejszego dnia to zjadłam tylko 3 jabłka bo nie miałam czasu i zaraz chyba naleje sobie troche zupki krupniczka:) hi hi:P i to wszystko na dzisiaj:)

cześć dziewczyny :* mi pozostaje cieszyć się z Waszych sukcesów. Ja dziś nie pilnowałam diety. Nie jadłam dużo, ale nie sądzę żebym do jutra zgubiła chociaż gram tłuszczu. Jakoś nie mogę się za siebie zabrać:/ Wszystkie obowiązki mnie przerastają. Co do kręcenia hula hopem, to ja przez jakiś czas się w to bawiłam, ale wtedy przestrzegałam diety przez ok. 3 miesiące, regularnie biegałam, robiłam brzuszki no i kręciłam hula hopem codziennie przez godzinę i rzeczywiście były efekty. Zrzuciłam w ciągu tych trzech miesięcy 6kg.

oo no to ładnie. ja tam probowalam hulahopem krecic ale nie umiem:( ale sprobuje sie jeszcze nauczyc az wkoncu mi sie uda. co do diety to mi tez nie za dobrze idzie niestety:(

nie jest trudno krecic hulahopem. troche cwiczen i na pewno Ci sie uda. Na sniadanie wypilam mleko. Nie wiem co pozniej bede jadla. Przepraszam za brak ą,ę, ale pisze z telefonu i zajeloby to za duzo czasu. ;)

Probowałam wczoraj kręcić hula-hop ale za chiny mi nie wychodziło, ale nie podaje się, dzisiaj mam zamiar wypełnić kółko wodą podobno wtedy łatwiej się kręci A dzisiaj śiandanko moje ulubione, czyli mussli, jogurt i truskawki, a na obiad zjem chyba gołąbki, mama zrobiła więc naszla mnie chetka. Waga niestety ani drgnie, nawet czasami wiecej pokazuje ale myśle że to wina okresu jak sie skończy powinna waga pojść w dół zobaczymy A jak u was widać już jakeś efekty odchudzania?

no u mnie troche ale to nie duzo ale szczerze mowiac wole wolniej schudnac mniej niz na raz duzo i pozniej szybko przytyc a tak to przynajmniej od czasu do czasu bede mogla sobie na cos dobrego pozwolic i nie przytyje od tego od razu. ps. ja równiez przepraszam ze nie ma "ż,ń" itp. ale tez czasami pisze z tel. a czasami za bardzo sie spiesze i jakos tak wychodzi hihi