Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytania

CZY CZULIŚCIE KIEDYKOLWIEK SMRÓD Z BUZI OD KOGOŚ ZNAJOMEGO Z KIM ROZMAWIALIŚCIE?

Polecane posty

Gość głupie pytania
NO I CO WTEDY ?JAK REAGOWALISCIE? ZWRACALISCIE TEJ OSOBIE UWAGE ?

Gość qpqpqp
koleżanka z lo tak miała,dziwiłam się,jak jej chłopak się z nią całował :o

Gość widze ta
Nie zwracam uwagi to by bylo niemile -chociaz niemile jest tez to jak komus tak wali z mordy ze ktos musi to wachac

Gość głupia koza
to pewnie po kapuście z czosnkiem......

a b oto raz;) najgorzej jak czosnkiem wali.nikomu nie zwrocilam nigdy uwagi chyba ze mojemu facetowi wprost mowie mu rano,ze wali mu z japy ;)

super temat-w prawdzie nie znajoma ale dziewczyna ze studiów-5 lat waliło jej z paszczy...nie pomogły teksty-że śmierdzi-odsuwanie się, apele na zajęciach-myjcie zęby a nawet smsy z neta od pasta do zębów :-o każdy głupi by się domyślił...niestety czuli wszyscy a grono znajomych się zwężało...na szczęście skończyłam już studia ale niesmak pozostał

Gość ffffffffffff
niestety kilka koleżanek ma ten problem:O najgorzej taką w autobusie spotkać-bo jak siądzie obok i mówi to czuć-wtedy staram się nie oddychać gdy do mnie mówi tylko gdy pauzy robi:O

Gość dzej zi
Uwazam, ze zwrocic uwage powinien ktos z rodziny. Nie rozumiem ludzi, ktorzy pozwalaja, aby zonie/mezowie/matce/dziecku smierdzialo z geby, przeciez ta osoba tego na pewno nie czuje i nie zdaje sobie z tego sprawy.

Gość balerina spod Berlina
mi chyba capi ale nie wiem jak sprawdzic?

Gość głupie pytania
mojemu męzowi tez capi ale to od chorego zolądka

a nie przyjdzie Wam do pustych głów, ze niektórzy nie mają na to wpływu, że im śmierdzi bo nie jest to wynik zwykłego zaniedbania higieny?? smsy od pasty do zębów?? to chyba były studia dla normalnych inaczej, poziom "mniej niż zero", ja bym się wstydziła do takich rzeczy przyznawać, to już w lo nie uchodziło...

Gość gfhfhgfhgf
ja tez tak kiedys mialam i to absolutnie nie bylo powodem braku higieny czy czegos takiego bo zęby myłam kilka razy dziennie a spowodowane było problemami z żołądkiem

Gość flflflflf
No zgadza się, poczytajcie, tu są topiki o tym, jak ludzie się z tym męczą i u ilu lekarzy byli. Niestety czasami nie pomaga nic, nie ma nawet ku temu żadnego powodu zdrowotnego. Niektórzy tak po prostu mają.

Gość kobieta24letnia
Zero tolerancji widze. Przestalibyscie sie wysmiewac. To nie wina tych osob. Po prostu tak juz maja i uwagi typu smsy czy dogadywanie to po prostu zenada i infantylnosc z waszej strony.

ja rozumie że ktoś ma problem - powiedzmy zęby zdrowe i wszystko OK z żołądkiem - bo to od tego moze być ten zapach- ale tyle jest gum, mentosów i innych rzeczy - zawsze to odswiezy i tak nie bedzie jechało

Gość 7yp9
ta odświeży na ile? to tylko chwilowe a potem znów. dajcie spokój. czasami to nie wina ludzi ich zaniedbań to choroba i już

nie wiem na ile - na 30 min mniej? nie mam tego problemu - na bank jest uciazliwy jak kazdy problem...

Gość i caly dzien mentosy
wpierdzielac?? Ja np gumy nie zuje. To co? Caly dzien na landrynkach? dzieki Bogu, nie mam takiego problemu. Ale taki zapach to najczesciej od problemow weqwnetrznych (chorobowych), a nie od braku higieny!!!

cały dzien nie :-) srednio 6 h spisz nawet wiecej w towarzystwie przybywasz około 8 h - psiknac deo do buzki to chyba nie taki problem - przynajmniej tak mi sie zdaje - pewne Panie co tyle siegaja po błyszczyki i inne cuda a ktos moze psiknac... i8 nie musi jesc landrynek non stop

Gość tnxykf
dontyouknow3 super temat-w prawdzie nie znajoma ale dziewczyna ze studiów-5 lat waliło jej z paszczy...nie pomogły teksty-że śmierdzi-odsuwanie się, apele na zajęciach-myjcie zęby a nawet smsy z neta od pasta do zębów każdy głupi by się domyślił...niestety czuli wszyscy a grono znajomych się zwężało...na szczęście skończyłam już studia ale niesmak pozostał Czasem śmierdzi z przewodu pokarmowego, albo skład śliny. Często przyczyną smrodu jest niedobór cynku i żelaza. Żadne mycie zębów wtedy nie pomoże.

Najczęstrzą przyczyną smrodu u kobiet jest głód - z pustego żołądka wali. Najgorzej jak dziewczyna zjada tylko mały serek, albo jogurt. Białko szybko się rozkłada w przewodzie i śmierdzi. Przy braku innego jedzenia, pusty żołądek i czasem serki i kefirki = smród. Brak cynku = smród Brak paru innych minerałów = smród. Trzeba się właściwie odżywiać, dostarczać wszystkie minerały i witaminy, nie chodzić z pustym żołądkiem. Jedzenie chlorofilu może trochę pomóc na zapach z żołądka pochodzenia bakteryjnego, np. posypywanie kanapek spiruliną, sałata.

Gość O z tymi jogurtami
to racja! Nie cierpie jogurtow w sumie ale ile razy zdarzylo mi sie zjesc juz w trakcie jedzenia czulam takiego nieprzyjemnego "kapcia" w ustach i zaraz musiaalm isc zeby umyc, bo niefajnie mi bylo...