Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Ile lat bierzecie tabletki antykoncepcyjne i jakie?

Polecane posty

Gość cati82

Wiecie co. Ja juz biore 5 lat Harmonet, mialam moze raz przerwe taka 6 mc, ale niestety moje napiecie przedmiesiaczkowe lagodza tylko tabletki anty.Jak nie bralam, mialam humorki, nerwowosc juz 2 tyg przed okresem, placz bez powodu, obnizenie pewnosci sienie.. Ale boje sie ze biorac tyle lat moge miec kiedys klopoty z zajsciem w ciaze..? Ile wy lat bralyscie i jak bylo z zajsciem w ciaze?

Gość gosiaczekrrrrr
6 lat raz pzrerwalam na miesiac i teraz znow...ale zamierzam wrocic o ciaze sie nie martw!!! raczej badaj krew i watrobe

Gość jjjjjjjjjakboliiiiiiiiiiiiiii
powiedz ginosiowi ze chcesz zrobic wszytskie badania, jak bedzie ok bierz dalej, po co sie meczyc z okresem

Gość cati82
dziewczyny piszecie ze oragnizm powiedzial dosc, w jakim sensie? Jakie mialyscie objawy po kilku latach brania pigulek, ze musialyscie z nimi skonczyc??? A badnia raz na rok robie proby watrobowe, krew, itd. wiec wiem ze jest ok. Teraz znow zrobie w grudniu planuje.

Gość mrabelka033
ja biore mkrogynon21 po porodzie minoł rok i mam ten problem ze w czasie przerwy 7 dniwej nie dostalam okresu na początku to byly lekkie plamienia a teraz juz niemam wcale to znaczy ze jest coś nie tak! czy ktoras z was też miala podobny problem???

Gość cati82
ja planuje znow zrobic przerwe tak na 3-4 mc, ale sie waham.. bo za kazdym razem jak robilam przerwe to piersi sie zmniejszyly.., wlosy wypadaly i mialam humorki straszne PMS przed miesiaczka, no i strasznie niskie poczucie wlasnej wartsoci..

Gość jak ci szkoda
ja brałam 3 lata Diane i Yasmin i juz od dwóch lat nic nie biorę!!! niekorzystny wpływ u mnie a mianowicie- pogłębienie niedoczynności tarczycy, powiekszenie tarczycy i torbiele na jajniku oraz spadek libido- tewraz już powoli wszystko wraca do formy ale wiem że do pigułek nigdy nie wrócę.... dodam, że mam dopiero 23 latka i już niestety jedną poronioną ciążę za sobą(

Gość ja w trakcie
brania miałam okropne bóle głowy chodziłam nawet do neurologa bo nie mogłam wytzymać a to od tabletek.....jak nie biore to nic mnie nie boli i nawet mam wieksza ochote :) kazdy reaguje inaczej

Gość ja w trakcie
aha i brałam diane35, yasmin, mercilon przez ok 3 lata a mam 24 lata teraz

Gość lecą liscie lecą
ja 2 lata biorę yasminelle ale po nich mam bardzo niskie libido, prawie nie mam ochoty na seks :-(

Cześć!!! a ja już 6 lat biorę Microgynon21 i czuje się super. Ostatnio tylko bolały mnie piersi i ginekolog stwierdził, że to od tabsów. Za 3 miesiące mam zrobić przerwę. Ale szczerze powiedziawszy wcale tej przerwy nie chcę. Dobrze mi z tabletkami, nie myślę czy już wpadłam czy jeszcze nie!~I tak szczerze powiem, że jakoś ciężko mi sobie wyobrazić jak to będzie bez tabletek. Nie wiem może trzeba się skonsultować z innym ginekologiem...