Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4589_

A teraz szczerze!!!Czy zazdroscicie przegladajac zdjecia znajomych na nk?

Polecane posty

Gość 4589_

Widzac ich piekne zdjecia z wakacji,imprez, z mezem ,dziecmi ...pytanie kieruje do osob samotnych po 25 roku zycia mi czasami zakluje

Gość stopy czarne
ja zazdroszczę bardzo czesto, ale czego innego, jestem młodą mamą(22 lata), zazdroszcze osobom w moim wieku tego że jeżdżą na wakacje, spędzają czas z przyjaciółmi, chodzą na imprezy, choć czasu bym nie cofnęła, ale przykro mi czasem że moje życie nie jest ciekawe...

Gość annamaryja
to po co płodziłas?

Gość gangrena1
Tak, zazdroszczę. Dlatego nie mam tam konta i zaglądam bardzo rzadko.

Gość stopy czarne
kocham swoje dziecko i męża też nie zrozumcie mnie źle, ale na wakacje nie jeździmy, na imprezy nie chodzimy a chciałabym od czasu do czasu...

Gość stopy czarne
to raczej kwestia finansowa a nie dziecka, dzieckiem sama się chwalę na NK, ale zazdroszczę ciekawego życia

Gość 25 lat i zazdroscic
a co chciałbyscie mieć już w tym wieku męża ,dzieci?i wklejać zdjęcia na nk?

tak, dzisiaj.... pewna osoba, no powiedzmy bliska znajoma... laska niecałe 4 lata ode mnie starsza, dziecko 3 letnie, drugie dziecko w drodze, niedawno się dowiedziałam, no i zobaczyłam dziś foty z rodzinnych wakacji w Norwegii i Szwecji, a ja takbym chciała tam pojechać ale kasy nie ma

Gość 25 lat i zazdroscic
czarne stopy a nie masz męża?

Gość annamaryja
stopy czarne no i do jakiego wnisku doszłaś w związku z tym czymś czarnym między palcami? :D

Gość Wesola85
Kochanie, kazdy czasem zazdrosci innym. Postaraj sie znalezc w swoim zyciu cos, co Cie czyni szczesliwa, np mozesz isc na imprese i nie tlumaczyc sie nikomu gdzie idziesz, nie musisz sie martwic o dzieci, czy grzeczne i czy odrobily lekcje itd. Kozystaj z zycia!

Gość stopy czarne
no ja chciałam nie wpadłam, nie żałuję, żałuję że nie mam kasy

Gość stopy czarne
no nie wiem nadal co to jest???? nie mam pojęcia...

Gość gangrena1
Nie, nie chciałabym mieć już dzieci i męża. Raczej zazdroszczę im ustabilizowanego życia, kogoś bliskiego, dla kogo mają żyć. I nie wklejałabym takich zdjęc na naszą klasę, bo co moje koleżanki obchodzi jak wygląda mój mąż czy dziecko? (teoretyzuję)

Gość 25 lat i zazdroscic
ale, masz męża czy sama jesteś stopka?

Gość 25 lat i zazdroscic
mąż ,dzieci to obowiązki duzo lepiej wybawi się panna .Można tez wklejac zdjęcia ze znajomymi i wakacji.

Gość ja czasami zazdroszcze
bo 99,95 % moich kolezanek ma juz swoje rodziny, prace i oglnie udane zycie. a ja nie dosc ze sama to nie mam pracy a w zwiazku ztym nigdzie nie wyjezdzam, siedze w domu

Gość stopy czarne
mam męża, kocham go, dobry jest, ale on dużo pracuje i nie mamy za dużo czasu dla siebie

Gość gangrena1
No tak, panna lepiej się wybawi, pod warunkiem, że ma znajomych i wyjeżdża. Ja nie mam znajomych ani przyjaciół, nie wyjeżdżam, nie pracuję.

Gość 25 lat i zazdroscic
To przecież też możesz wkleic fote męża ,dziecka jakies spotkanie towarzyskie. Możecie zrobić jakis wypad za miasto ,góry napstrykac fot nikt nie pozna gdzie to jest:P

ja mam meza i dziecko ale tez czasami zazdroszcze chociaz nie ze na nk ludziom zazdroszcze, ale czasami zazdroszcze tym ktorzy nie maja jeszcze meza i dzieci i moga wiesc zycie singla.

jako osoba samotna przed 25 rokiem życia i nie mająca znajomych jedyne co kiedyś przejrzałem to główne, pojedyncze fotki ludzi ze szkół do których chodziłem... i tak wyglądają na ciekawszych odemnie,

ślicznie się wystroję, pojedziemy gdzieś niedaleko, narobimy fotek, niech inni zazdroszczą że mam szczęśliwą rodzinkę:))

Gość Kamila 34 doskonale
czarne stopy zrób tak :)To naprawdę poprawi Ci nastrój.Może mieszkasz gdzies blisko morza ,gor nie musisz podpisywać jaka to miejscowosc .Napisz weekend rodzinny i juz

Gość Kamila 34 doskonale
heh fajny podszyw .A swoja droga ciekawe czy ktoś się masturbuje oglądajac exa :P

Gość całkiem
czasami zazdroszczę wycieczek, ale głownie zastanawiam się skąd mają na to forsę? :D I dochodzę do wniosku, że nie ma czego zazdrościć, bo te wakacje pewnie były na kredyt i będą spłacane przez cały kolejny rok :p Mi na pewno nie poprawiłoby nastroju wrzucenie fotki na tle gór i swirowanie, ze to nie wiadomo co. Nastrój poprawiłaby mi wycieczka, wtedy nie musiałabym nawet fot wrzucać :D

\" ja czasami zazdroszcze bo 99,95 % moich kolezanek ma juz swoje rodziny, prace i oglnie udane zycie. a ja nie dosc ze sama to nie mam pracy a w zwiazku ztym nigdzie nie wyjezdzam, siedze w domu \" Podejrzewam ze wiele z nich marnie skończy więc lepiej nie zazdrościć:P.