Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4589_

A teraz szczerze!!!Czy zazdroscicie przegladajac zdjecia znajomych na nk?

Polecane posty

Gość głupia koza
oj nie macie pojecia ile jest w Polsce vipów......

Gość
Nie zazdroszczę, bo prawdziwego szczęścia nie da się przełożyć na zdjęcia, współczuję tym osobom, które sprzedają prywatność i jadąc na wakacje chcą sobie napstrykać jak najwięcej fotek aby się pochwalić na n-k :)

Gość W człebki łurodzona
Współczuję a nie zazdroszczę. Na dziecko przyjdzie czas, choć na dzień dziesiejszy nie chcemy go mieć. Wakacje mam kilka razy w roku- taka praca. Uwielbiam dobrze się bawić, kocham swoją pasję więc często wyjezdzam w plener z grupa innych pasjonatow, do tego chce spelnic sie do konca naukowo, takze przede mna mnostwo ciekawostek, od malego dziecka nie chcialam tak spedzac zycia jak wiekszosc ludzi, czyli praca, dom, rodzina. Mam super chlopaka, przyjaciol, znajomych, mam az za duzo, chetnie bym sie podziela, bo w czepku urodzona jestem. Marze jeszcze o misji... nie na marsa ;) Mam cos waznego do spelnienia, jednak to dopiero za kilka lat. I z tym wspolczuciem zartowalam, nie widze niczego zlego w mlodych matkach, zapracowanych w domu, wychowujacych dzieci. Zal tylko ze wiekszosc mamus nie ma czasu na te dzieci i pozniej historia sie powtarza, ale to juz nie moja sprawa. Nie zazdroszcze, niech ludzie beda szczesliwi, nawet z byle jakiego powodu, te zazwyczaj daja najwiecej radosci.

Zazdroscic? Czego? Wycieczek? Sama tez jezdze? Meza? Nie wierze w malzenstwo. Dzieci? Lubie, ale jeszcze nie chce miec. :P W zyciu nie mozna miec wszystkiego na raz, trzeba sie cieszyc tym, co sie aktualnie ma i nie porownywac sie do innych. Trudno oceniac czyjes zycie po fotkach na nk, one nie pokazuja tak naprawde jakie ta osoba ma problemy, co czuje. Nawet jak ktos jest nieszczesliwy to sie stara usmiechac. I bardzo dobrze.

Gość
A ja wygrałem - ale jeżeli już w pierwszym dniu wczasów ktoś wrzuca fotki z wakacji na n-k to chyba można zakwalifikować jako pozerstwo? :)

Gość
Gdy jestem na wycieczce to zdecydowanie nie przedkładam fotografowania nad zwiedzanie, lepiej cieszyć się chwilą niż szukać dobrego ujęcia :) Druga sprawa - umieszczanie fotki na tle samochodu, domu itp. - jest nie tyle obciachowe (choć również) co niebezpieczne. Równie dobrze można opublikować swój PIN i numer konta :o Po trzecie - zastanowiłabym się bardzo mocno zanim umieściłabym w necie zdjęcie dziecka... Jedna znajoma dodała do galerii zdjęcie córeczki - nagiej i w perłach, pedofile zapewne z rozkoszą jadą pod nie na ręcznym, ohyda.

ale można i zwiedzać i czasami coś sfotografować :D \"Druga sprawa - umieszczanie fotki na tle samochodu, domu itp. - jest nie tyle obciachowe \" tylko że to przeważnie chyba nie są ich domy a nawet jak... sam budynek czy sprowadzony z zagranicy za kilka tyś samochód, co nie jest teraz luksusem to nie powód żeby zaraz dostać w łeb... \"Jedna znajoma dodała do galerii zdjęcie córeczki - nagiej i w perłach, pedofile zapewne z rozkoszą jadą pod nie na ręcznym, ohyda.\" i co na to moderacja? czy na NK nie moderują zdjęć? nawet nei wiem :O

ja zazdroszcze, szczegolnie tym, ktorzy uzywaja fotoszopa i wszyscy ich chwala w niebiosa :(

Gość
No nie wiem, nie takie najgorsze te auta z n-k, dużo gorsze ludziom giną. Przy cudzym domu czy aucie chyba się nikt nie fotografuje bo przecueż nie jest się na n-k anonimowym i takie kłamstwo szybko wyszłoby na jaw. To dziecko ma ze trzy latka i jest nagie do pasa (dotąd sięga zdjęcie), niby nic takiego, naprawdę nie jestem aż tak pruderyjna ale ono jest jakieś niesmaczne

Gość lilimama
Witam! Nie, ja nie zazdroszcze. Czasem nawet sie zastanawiam, ze tym ludziom nie glupio tak wstawiac po sto fotek . Sa ludzie, co srednio co tydzien dodaja nowe zdjecia, naprawde nie wiem dlaczego. I te banalne opisy po zdjeciami ! Idea nk byla swietna, spotkalam wiele znajomych sprzed lat, jednak denerwuje mnie ten lans i pozerstwo. Mysle ze wlasnie osoby wstawiajace fotki szczesliwej rodziny czy wycieczek ( w nadmiarze, jedna fotka rodziny ok) to ludzie nieszczesliwi i samotni ! To co ze byl na wakacjach jak pierwsze co to wstawia fotki na nk ! Ci ludzie sa niedowartosciowani i tyle. Mi za nich wstyd, nie zazdroszcze im, wrecz wspolczuje :) pozdrawiam goraco !

Gość
emigranci to osobny temat do rozważań :) od pasa w górę oczywiście ;) a co Ty nie idziesz spać? bo ja nie mogę (praca) ale Ty czemu tutaj ślęczysz?

to chyba jednak nie aż tak gorszące zdjęcie bo życie jest beznadziejne :O 🖐️ bo nie mam po co wstawać bo nie chce mi się spać bo odkąd nie mam nic do roboty nie wstaję z łóżka wcześniej niż o 15 bo życie jest beznadziejne :O 🖐️

Gość
brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś? ja też jutro wstanę o 15 :) ale pójdę spać po 8 to znowu nie pośpię tak długo

Gość
Niby tak ale sen w dzień po nieprzespanej nocy nigdy nie regeneruje sił tak jak zdrowy nocny sen od 22 do 10 :D zaciągnij się do armii - będziesz brał nocne warty!

Gość
a może to Ty nie chcesz jej służyć? w takim razie możesz zostać stróżem w Biedronce :p

"a może to Ty nie chcesz jej służyć?" niestety wąsaty komenda z WKU po spojrzeniu w opinię medyczną sporządzoną przez ichnią komisję powiedział "Przykro mi ale Pan do wojska nie pójdzie." Nigdzie człowiek nie chcą :( chlip chlip "w takim razie możesz zostać stróżem w Biedronce " w końcu "kto by nie chciał pracować w biedronce?" :D "zdrowy nocny sen od 22 do 10" toż to zmarnowane dobre 4 godziny życia przez ten czas można by się tyle ponudzić, zajrzeć na kafe, wypić 4 herbaty i 2 kawy

Gość
nie chcę zaglądać na kafe, robię to tylko w pracy na najnudniejszych dyżurach :) 2 kawy i 4 herbaty - tyle to nie wypijam przez cały dzień, pęcherz by mi pękł :p a czy godziny snu są zmarnowane... lubię spać, to bardzo przyjemne no to widać masz jakiś defekt :D która kategoria? szczęśliwy, ile by dali niektórzy żeby ich nie dopuszczono do służby - na szczęście w tym roku ostatnia tura poboru przymusowego

"no to widać masz jakiś defekt " żeby jeden :D ale nie domagałem się konsultacji z ich psychiatrą :P bo wtedy to nawet nie byłbym zdolny do kopania okopów :D "lubię spać, to bardzo przyjemne" no... nieświadome 4 godziny bliżej śmierci

Gość
a może 4 godziny dalej od śmierci, w końcu moje siły się regenerują co sprawia, że jestem bardziej zdrowa i silna :p miałam taki okres że zrywałam się o 8 rano i włączałam kompa ale z perspektywy czasu nic mi to nie dało - niczego pożytecznego nie przyniosło i ten właśnie czas uważam za zmarnowany, w ogóle chwile spędzane samotnie ciągną mi się w nieskończoność i gdybym tak miała żyć to lepiej wcale

od morowego powietrza, głodu, ognia, wojny i tłumów siedzących na głowie wybaw nas panie o ile istniejesz! :P zbyt dużo i zbyt często żywi ludzie mnie wykańczają \"le z perspektywy czasu nic mi to nie dało - niczego pożytecznego nie przyniosło\" tylko trzeba mieć coś ciekawszego do roboty co można robić po wpatrywanie się w sufit i liczenie pająków też nie jest szczytem konstruktywności jak coś masz to należało by się cieszyć i trzymać

Gość
no właśnie mam co robić - i czasami zbyt mało czasu żeby nadążyć, wtedy nachodzi mnie tęsknota za samotnością i ciszą, która ustaje już po kilku samotnie spędzonych godzinach :D ludzie są fajni - oczywiście nie wszyscy ale warto czasami z kimś pogadać, kogoś poznać - to nadaje sens życiu, \"życie jest życiem z innymi\" jak mawiał jeden poeta :p