Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy bo juz nie wiem

kurde, pomozcie, konto-ehhh

Polecane posty

pogmatwane to wszysztko - zakladam od godziny konto w mbanku. nie moge sie doczytac, bynajmniej patrzac i czytajac po forach znajduje informacje, ze karta bankomatowa jest dodawana bezplatnie (mimo, ze we wniosku nigdzie nie jest o tym wzmianka) byc moze to jakies stare dane? zakladam samo ekonto pomijam emaxy plus itd. poniewaz nie bede odkladal kasy , tylko robil przelewy sprzedajac m.in w poppularnym serwisie aukcyjnym :) jest cos takiego jak karta visa electron do ekonta niby tylko 1zl za miesiac sie placi jesli tak to ok - a czy gydbym jej nie zamawial mialbym jakas inna karte bankomatowa ???

okazcie serca jedno pytanie jedna odpowiedz- czy jezeli nie zloze wniosku o karte debetowa to czy dostane karte bankomatowa?

Gość będzie karta bankomatowa
tylko napisz czy był u Ciebie juz KURIER z mbanku!

nie był, jak pisalem - wlasnie jestem w trakcie skladania wniosku przez internet czyli jak przyjedzie kurier to ?

to PODPISZECIE papiery !!!!! I dopiero wtedy zaktywują Ci konto !

Gość mialam identyczny
problem jak ty 9maja to strasznie glupio opisane) ... nawet myslalam ze karty nie dostane do bankomatu :P ... ALE DOSTALAM :) wiec nie masz sie czego obawiac :)

Gość Akrylllllkiiiiiiiiiiia
a ja nie dostalam.... i mam konto bez karty niezle co ?

@mialam identyczny - aha czyli po podpisaniu umowy i nie deklarowaniu sie pod posiadaniem karty debetowej dostane normalnei poczta karte bankomatowa? :classic_cool: swoja droga dziwne, ze nie jest to nigdzie opisane. a ty posiadasz karte debetowa?

Gość Akrylllllkiiiiiiiiiiia
ja nie mam nic !!!! moj kolega tez nie dostal musial sie upominac:/ ja jednak sie nie upominam bo narazie nie korzystam:/

nie macie ozora w buzi? A upomnieć się - NALEŻY się Wam jak psu micha !!!

to wszysztko dziwne jakies mi sie wydaje - niby porzadny bank, ludzie sa zadowoleni , a jakies niejasne sytuacje stwarzaja.

Gość do e-konta jest
karta debetowa a nie bankomatowa masz jak wół napisane

zastanawiam sie tylko czy to mi poptrzebne aby miec karte debetowa pomimo, ze ta spelnia fukncje karty: swoja i dziala jako bankomatowa, chociaz ta druga by mi wystarczyla. Ciekaw jestem czy na prawde za 1zl miesiecznie mozna byc w posiadaniu tej karty, bez stalych zarobkow itd. tak w jakich sytuacjach i kiedy mozna rozwiazac umowe z mbankiem?

Gość do e-konta jest
Gdzie masz napisane,że za e-kartę płacisz złotówkę miesięcznie?Ja mam e-konto w m-banku od dwóch lat i nic nie płacę, ani za kartę ani za rachunek, ewentualnie co miesiąc zabierają Ci 1,70 za ubezpieczenie karty(chyba,że coś się zmieniło, bo ja z ubezpieczenia nie korzystam). Jeśli chcesz to masz ubezpieczenie, a jeśli nie to dzwonisz do nich i mówisz,że rezygnujesz(ja tak zrobiłam).

Gość do e-konta jest
A i nie musisz mieć stałych dochodów. Ja mam nieraz po 10 złotych na koncie przez kilka miesięcy. Zabierają ci tylko kilka złotych jak wpłynie Ci jakaś większa kwota, ale nie wiem dokładnie ile i od jakiej kwoty, ale najwięcej miałam na tym rachunku 500 złotych i mi nie zabrali więc jest to pewnie kwota mniej więcej koło tsiąca złotych, ale zabieraja jakieś kilka złotych.

Gość do e-konta jest
Tam jest mowa o karcie dodatkowej, która byłaby Ci potrzebna,gdyby z konta oprócz Ciebie korzystała jeszcze jedna osoba, wtedy dostajesz dwie karty i za tą dodatkową płacisz złotówkę miesięcznie. Jedna karta debetowa jest do rachunku bezpłatna. Z tego co pamiętam nie zaznaczałam,że chcę kartę debetową, bo myślałam tak jak Ty,że dostane kartę bez wypełniania wniosków i musiałam zadzwonic i zamówić ta kartę, więc trochę czekałam. Wielu ludzi sie myli i nie zaznacza, bo prawie każdy na początku myśli,że karta debetowa to jakaś dodatkowa karta i jest niepotrzebna, ale to jest właśnie karta do e-konta. Jeśli nie jesteś przekonany czy zaznaczyć to wyślij wniosek bez zaznaczania i poczekaj na kuriera, a potem jak aktywujesz rachunek to zamów kartę, ale będziesz dłużej czekać.

i chyba tak zrobie - zaloze samo ekonto a dopiero po jakims czasie wezme ta karte debetowa ktora defakto i tak sie nie za bardzo przyda mieszkam w malej miescinie, gdzie nawet nie ma ani jednego bankomatu mbanku :) dzieki Ci za rozjaśnienie sytuacji!

Gość do e-konta jest
Nie ma sprawy:) Jakbyś jeszcze kiedyś potrzebował pomocy to pisz. Wiem,że na początku zakładanie konta to masakra, bo niektóre rzeczy są niejasne, ale potem na pewno się przyda. Ja osoboście sobie chwalę e-konto, ponieważ nikt mnie nie okrada i jak mam kasę na koncie to mam a jak nie mam to nikt się nie czepia;)